Kastanjavesi testauksessa

Voitiin tossa taannoin Annan blogista Too big to be me Académi arvonnasta itseruskettavan kastanjaveden. Ajattelin, nyt sitten hiukan kertoa kokemuksestani, vaikkei sitä ole pyydetty ;D.

Kokeilin tosiaan viikonloppuna kastanjavettä ensimmäistä kertaa ja avot täytyy sanoa, että tykästyin siihen kertarysäyksellä. Tuoksukin oli ihana. Kastanjavettä
voisi käyttää koko kroppaan, mutta itse ajattelin rusketella vain kasvojen ja kaulan aluetta.

Oma ihotyyppini on huonosti ruskettuva, vaalea ja punakkuuteen taipuva, Jep, ne kenellä on tämä sama ongelma tietävät, että kesällä tuntuu jotenkin tylsältä olla "punakka" kalkkilaivan kapteeni. Meikkivoidetta ei kesähelteillä viitsisi käyttää, joten olen varma, että tästä kastanjavedestä tulee itselleni kesän kestosuosikki. Käytin itseruskettavaa voidetta pitkiä jaksoja aikoinaan, mutta tämä kastanjavesi tuntui paljon mukavammalta.

Aineen levitys oli helppoa kuoritulle ja kosteusrasvatulle iholle kostutetulla puuterivipalla, joka on varmaan paras etenkin "suurten pintojen" kanssa. Kasvoja ja kaulaa käsiteltäessä varmasti saman asian ajaisi kostutettu  meikkisieni tai vanulappu. 

Tein eilen tuollaisen "testiläikän" vatsan seudulle, vaikka tuo kuva huono onkin näkyy siitä tuo muutos. Lisää tuotteesta voi käydä lukemassa Rohdos-Alan sivulta .




Kommentit

  1. No, en halua mitenkään kehua retostella, mutta on yksi asia, joka sujuu minulta. Nimittäin ruskettuminen. Voisiko sanoa, että onneksi. Muut asiat sitten vaativatkin enemmän hommaa. On ollut ihanaa tämä kesän aloitus auringon suhteen. Nyt on jo rusketusraidat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucky you! Mä perin äitini geenit tän ihon suhteen, no onneksi en kuitenkan kärvähdä äidin tavoin. Isä taas on ollut aina kesän jälkeen papu. Tasan ei mee nallekarkit :).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli