Fly with eagle

Vietin mukavan ja innostavan viikonlopun. Sain todella paljon miettimisen aihetta elämääni. Tapasin positiivisia ja ihania ihmisiä, joista sain uskomattomasti voimaa alkavaan syksyyn. Jotkut ihmiset vain säteilevät hyvää oloa ja energiaa ympäristöönsä. Tällaisista ihmisistä saa hurjasti voimaa."Hassuinta" on se, että usein näillä ihmisillä, jos kellä olisi aihetta/syytä marista ja murehtia, mutta he jaksavat nähdä asiat parhaimman kautta.

Oon joskus törmännyt jenkkiläiseen "life-koutsi" Bryan Tracyyn, jonka opeista on mieleen jäänyt otsikkona oleva sanonta "Fly with eagle". Aikoinani tulkitsin lausen pinnallisesti, että pitäisi olla voittajien kelkassa, mutta sittemmin elämä on avartanut käsitystäni ymmärtämään tuon lauseen ole positiivisten ihmisten seurassa. Itsellänikin on vielä matkaa positiivisuuteen.

Itselläni oli aikoinaan lähipiirissä ihminen, joka ei nähnyt missään hyvää, kaikki ihmiset olivat kieroja oman eduntavoittelijoita/selkään puukottajia, samainen ihminen oli myös sairaanloisen utelias muiden ihmisten elämästä toisaalta hänessäkin oli hyvä avulias puolensa, joka soti tuota toista puolta vastaan. Hänellä oli puolen vuoden ajan tapana soittaa lähes, joka päivä tunnin puhelu ja kaataa pahaa oloaan niskaani. Se oli aika rasittavaa ja välillä ei edes halunnut vastata puheluun, mutta jos et vastannut jouduit tekemään meriselityksen missä olet ollut, kun en vastannut. No nyt ongelma on poistunut eli ihminen ei enää ole lähipiirissä, mutta vieläkin tätä kirjoittaessa harmittaa entisen ystävän puolesta, mutta toisaalta onnellinen, että sain krrottauduttua hänestä. Toivottavasti hänkin on löytänyt iloa elämäänsä.

Asioilla on aina puolensa ja vaikka kuinka on realisti voi asioista ajatella parhain päin!

Muutoksen kolme ehtoa, jotka pätevät laihdutukseen, kuten elämän muutokseenkin...
1. Aito halu muuttua
2. Valmius muuttua
3. Valmius nähdä vaivaa


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli