Sieniretki ja teknisiä ongelmia edelleen

Oon muutaman viikon ajan käyny metsässä kytistelemässä, josko supikkaat olisi ilmestyneet sammalikkoon, mutta ei niitä oo näkynä. Lähdin toiveikkaana metsään, enkä toivonut turhaan. Suurin osa suppilovahveroista oli vielä aika pieniä, mutta keitto ainekset sain hienosti kerättyä.

Kaiken kaikkiaan vietin metsässä samoillen 2,5 tuntia ja matkaa taittui kokonaisuudessaan noin 13 km. Täytyy sanoa, että metsässä kyllä saa ladattuja akkuja kummasti. Etenkin kun aurinko paistaa ja luonto näyttää parhaat puolensa.


Nakkikeitto
Ajatuksenani oli tehdä pikku päivitys jo eilen, mutta tekniset ongelmat kuvan siirrossa siirsi päivityksen tälle päivälle, kun halusin ehdottomasti näitä metsä kuvia päivitykseen.

Metsästä palatessa oli armoton nälkä, joten halusin jotain nopeaa ja kohtuu kevyttä syötävää. Laitoin nakkikeiton porisemaan. Kuvasta päätellen voisi luulla keiton olevan kovinkin nakkisa, mutta kaikki nakit olivat pinnalla. En yleensä tee noita nauravia nakinpalasia keittoon, mutta hyvän fiiliksen innoittamana päätin vähän fiksailla.


Aamurahka myslillä ja Chian siemenillä

Aamurahkaan olen lisäillyt pitkästä mysliä vaihtelun vuoksi. Myslit olen tosiaan pitkään jättänyt väliin, kun jossain vaiheessa havahduin niiden ravintoarvojen edessä, mutta toisaalta niistäkin löytyy sellaisia, joihin ei ole lisätty sokeria.



Suppiskeitto
Supikkaat pannulla
Sunnuntaina tein suppiksista herkullista keittoa. Slurps, että oli hyvää. Pitää tosiaan täyttää suppisvarastot, että saa talvella tehtyä suppiskeittoa ja suppispiirakkaa.


Kanaa
Ilta ruuaksi tein kanakastiketta ja tummaa pastaa. Kookosmaitoon tehty kanakastike ei ehkä ihain kevyintä ole, mutta sunnuntain kunniaksi päätin herkutella hyvällä ruualla.

Perusajatuksenani on, että arjessa syödä pitää terveellisesti ja herkutellakin saa ainaski kerta viikkoon. Ens viikko on hiukan haasteellinen, kun olen viisi päivää ulkoruokinnassa, mutta täytyy muistaa, että ravintoloistakin voi valita sen kevyemmän vaihtoehdon.




Ihanan värinen sieni
Hassu sieni



Metsän kauneutta



Suppiksia
Maaruskaa

Lisää suppiksia










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli