"Treffit" isännän kanssa

Tänään oli mukava päivä. Aurinko paistoi ja muutenkin kuulaan raikas. Tämän päivän "liikuntana" mulla oli "kaupunkikierros". Matkaa kertyi ihan mukavasti ja kaloreita kului vaikka kyseessä ei ollut varsinainen mikään hikilenkki. Oli ihanaa nauttia auringoisesta säästä ja ihan kivoista maišemista.

Poikkesin kesken kierroksen Hakaniemessä vaatekaupoilla (Lindex, Seppälä ja HM (vai oliko se sittenkin Kappahl, no anyway) mutten löytänyt mitään. Kasvitieteellisen puutarhan nurkilla poikkesin juomassa kupposen kaffetta ihanassa kahvila Violassa. Sieltä jatkoin rautatieaseman suuntaan ja muka oikasin ja törmäsin ihanaan vaatekauppaan Fashion at home. Ohi olen aikaisemminkin kävellyt, mutta nyt maltoin "odotellessani" tutustua vaatteisiin hieman tarkemminkin. Se oli menoa se ;). Kuvia en tähän hätään hankinnoista napsinut.

Puolison kanssa oli sovittu treffit Manala ravintolaan, jossa söimme todella mahtavat kana-caesarsalaatit. Oltiin tosiaan yhtä matkaa tulleet suurelle kirkolle, mutta mies kävi työpalaverissa ja minä nautin sillä aikaa kaupunkikierroksestani, joka tuli vähän kalliiksi 😂.

Vaikka treffit eivät olleet sen kummoisemmat kuin yhteinen autoiluhetki mennen tullen jutustellen ja herkullinen ruokailu, niin tuollaiset mukavat yhteiset hetket ovat ihania kiireisen arjen keskellä.

Päivä ruokailut (ei ihan parhaimmasta päästä, mut pahimmastakaan)
Aamurahka
Kana-caesarsalaatti ja lasi punaviiniä
Banaani
6 cheddar-keksiä
2x Real, levite, juustoa ja paprikaa
Lisäksi kahvia, teetä ja paljon vettä










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli