Bataattiviipaleet uunissa ja turinaa


Meidän neitokainen halusi ruuaksi chicken wingsejä ja ajattelin, että voisihan niitä pitkästä aikaa tehdä. No, ne oli ihan kaupan marinadissa, joten niitä ei tarvinnut sen kummemmin valmistella.

Heh. saahan niistäkin ohjetta, kun vaan kirjottaa. Avaa pakkaus ja pidä wingsejä huoneenlämmössä puolituntia. Ota wingsit paketista ja aseta ne uunivuokaan. Paista wingsejä 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Eilen kokeilin Monnan blogissa ollutta Hanna Sumarin keittokirjasta poimittua bataattiviipaleita uunissa ohjetta, kun halusin wingseille salaattia jykevämpää lisuketta. Nam olipa ne hyviä ja tosi helppoja valmistaa. Tässä mun sovellettu versio kaikessa yksinkertaisuudessaan bataatit siivutetaan (sentin siivu), sivellään (esim. sitruunaoliiviöljy) ja paistetaan uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.


Enkelikynttilän tunnelmaa
Tänään on "liikuntaohjelmassa" kävelylenkki ja ajatuksena on vielä sen jälkeen tehdä crosstrainerilla 20-30 minuuttia, kun viikon kiireistä johtuen liikuntoja jää väliin. Joo tiedän, että aina on aikaa kun vain haluaa, mut nyt vaan oon priorisoinut tämän viikon näin ja annan itselleni vähän löysää. Eilen niin kuin maanantainakin olin kotona vasta seiskan jälkeen. Siinä vaiheessa kun kotiin pääsi, oli niin hirveen nälkä, että oli pakko laittaa ruokaa (no eilen oli pakko ottaa etkoruokana bansku) ja kun ruokaa sai suuhunsa, niin hetken hengähdyksen jälkeen piti tehdä pakolliset kotiaskareet.

Tänään ehdin kotiin onneksi vähän aikaisemmin, joten jaksaa/ehtii paremmin liikkumaankin. Nyt ruokaa ja sitten ulos.


Tunnelmaa
Lounassalaatti

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tiistai

Työreissulla

Laiskiainen vähemmän laiskana