Juhlahumun jälkeen paluuta arkeen

Nyt on kahdet "linnanjuhlat" juhlittu, ekat perjantaina ja lauantaina tokat. Edessä on parin viikon arkijakso ennen lomaa. Perjantain juhlissa tuli oltua ihan autolla, koska lauantaina oli ajatus olla mahdollisimman freesinä ja nauttia täysin siemauksin juhlista. Täytyy kyllä sanoa, että mukavalta tuntuu silloin tällöin pynttäytyä ihan kunnolla ja laittaa itsensä kauniiksi. Itseään peiliin katsoessa tuli mieleen, että voisihan sitä hiukan enempikin kaunistautua ihan arjessakin. 

Eiliset juhlat olivat mahtavat ja jälleen tarjolla oli suussa sulavia herkkuja. Mun mieleeni oli erityisesti porosta ja lohesta tehdyt voileipäkakut. Keskityin lähes täysin suolaisiin herkkuihin. Boolia maistoin lasillisen, punaviiniä meni pari lasia ja jatkoilla taisin juoda siiderin eli eipä tuo lauantaikaan kovin kostea ollut. Näin vanhemmiten sitä osaa arvostaa ihan muita seikkoja juhlissa kuin juomapuolta, kuten hyvää seuraa, ruokaa ja tunnelmaa. 

Aamusta kipaisin majapaikan lähikauppaan ja hain aamupala tarvikkeet sieltä, kun en eilen ehtinyt.Tänään tuli tosiaan syötyä reipas juhlan jälkeinen aamupala, jossa mukana muun muassa pekonia ja kananmunaa. Illalla vielä kotiin tultua söin nuudeleita ja nakkeja. Viikonlopun ruuat on siis menneet herkkupitoisissa merkeissä, mutta kohtuus on ollut mukana. Tästä on hyvä jatkaa kevyempää arkea.

Aamupala ainekset.
Ja tällänen aamupala niistä sitten tuli.


Huomenna on taas terveelliset ruuat messissä eli kanasalaattia yms. Liikkua pitää viime viikonkin edestä, mutta onneksi harrastuskuviot ja pakolliset iltamenot alkavat jo pikkuhiljaa helpottamaan, joten aikaa on enempi. Työkuvioissa vielä kiirusta piisaa kun pitää saada asiat pulkkaan ennen lomaa ja vuoden vaihdetta, mutta ne on händlättävissä ja aikaa tarkkaan jo aikataulutettu.

Kotimatkalla tuli räpsästyä kuva hämärtyvästä Helsingistä, jossa tunnelmat olivat eilen hiukan erilaiset.

Nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa. Mukavaa alkavaa viikkoa!








 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli