Suunnitelman mukaisesti mennään

Sunnuntai alkaa olla illassa. Viikonloppu on mennyt tapansa mukaan vauhdikkaati. 
Ohjelmassa on ollut muun muassa jumppaa ja metsäilyä. Syömiset on olleet järkeviä pikku herkuttelusta huolimatta.

Tarinaa kuvista
Ruskaa alkaa olemaan kaunis pihan kasveissa. Ruokana on ollut salaattia ja vielä kerran salaatti. Kuvassa 3. näkyy perjantainen neitokaisen pitsa ja äitylin salaatin kulma. Lenkkeillessä metsässä ehtii hiukan ympäristöäkin havainnoimaan. Sieltä alkaa löytymään suppilovahveroita ja löytyihän sieltä mörrimöykyn kolokin.


Muitakin sieniä löytyi. Aika veikeä sieni rykelmä puun rungossa, mitä lie sieniä. Mustikkaa metsässä olisi vielä löytynyt, mutta valitettavasti ne ei enää maistuneet hyvälle. Jonkun aikaa sitten sisälle kerätyt tomaatit alkavat kypsymään sisätiloissa.

Ei pöllömmin liikuttu ;).


Tsemppiä ensi viikkoon!








Kommentit

  1. Vähän laiskemmin on Pöllö liikkunut tänään... Pidin eilen koko päivän (no, melkein koko päivän) vaelluskenkiä jalassani, ja nyt on varpaat taas kipeät. Kävelin mäkeä ylös ja alas ja ylös ja alas - sitä samaa mäkeä. Asfaltilla. Mutta varpaat on siis kipeät. Tänään ei kärsinyt pitää oikein mitää kenkiä. Villasukat oli parhaat ja niihin sitten tyydyinkin, aina kun en olut ruokapatojen ääressä :D

    VastaaPoista
  2. Kauniita luontokuvia ja hienosti liikuttu, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonossa liikkuminen on todella voimaannuttavaa ja bäkyy tuo sykemittarin mukaan olevan myös tehokastakin 😄.

      Poista
  3. Hienostihan sinulta on lokakuu lähtenyt. Jännää, kun minulta on salaatit melkein kokonaan jäänyt tuon superdieetin myötä. Täytyy heti tänään paikata tilanne ja aloittaa salaattikausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun aikana salaattia syötiin kohtuu reippasti GFG/SD:ssä. Tosin rahkaa olis voinut syödä 750g päivässä jos olisi halunnut ;).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli