Ihana lauantai

Ei mihinkään kiire, siisti koti, koko perhe kotona, joten mikäs se on ollessa. Aamulla meni hetki ihmetellessä eilen vaihtamaani olohuoneen järjestystä. Saattaapi olla, että vielä vaihdan toisen sohvan ja tv-tuolin paikkaa, mutta tällä mennään hetken aikaa.

Puolen päivän aikaan suuntasin jumppaan, jossa en vielä tällä viikolla ollut käynytkään. Meinasin vielä pyörtää kotiovelta, kun en muka ehtisi tunnille ajoissa. Onneksi en kääntynyt, voi sitä voittajafiilistä ja euforiaa tunnin jälkeen. 

Mulla on kuukausikortti jumppasalille, että se tulisi halvemmaksi pitäisi noin kolme kertaa viikossa käydä jumpalla, että sen pito kannattaisi. Pitkässä juoksussa oon varmaan tappiolla ton kuukausikortin kanssa, mutta olen laskenut sen, että sen olemassa olo kuitenkin tsemppaa liikkumaan. Tosin välillä siitä tuntuu tulevan stressiäkin, kun pitäs ja aina vaan ei ehdi/jaksa, joten täytyy pähkäillä asiaa jossain vaiheessa.

Jumpassa käynnin jälkeen pyörähdin kaupassa täydentämässä salaattiaineksia sekä puuro ja ateriankorvikepatukka varastoja, kun ne oli lopussa. Noilla ateriankorvikkeilla korvataan ensi viikollakin päivittäin välipala.

Huomenna on puvun sovitus, sen pitäisi mahtua päälle. Onneksi plan B on mietittynä ja onhan tässä vielä viikko aikaa.

Syömiset tänään tuorepuuro, kanasalaatti, välipalapatukka, pihvi ja uunikasviksia, rahkaa, appelsiini.

Isäntä tossa pyörähti vieressä lukien otsikon ja kysyi mustako kirjoitat, kun on ihana lauantai :D. No en...

Kaupasta eksyi mukaan hyasinttikin. Vielä se ei tuoksu kun on niin nupullaan.




Kommentit

  1. Possulla on kans kausikortti. Se harmittaa, kun välillä ei iltatöitten takia pääse ryhmäliikuntaan, mutta pääseehän sillä sitten kuntosalin puolelle, koska haluaa. Se ei vaan oo yhtä kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tuolla jumppasalilla ole kuin jumppia. Ei oo oikein mun juttukaan tuo kuntosali.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli