Laiskottelua luvan kanssa

Tämä viikko menee luvan kanssa laiskotellessa. Sairaslomaa on sunnuntaihin saakka eli huomenna menenkin jo töihin. Pari viikkoa pitää kuitenkin ottaa iisisti perusarki askareen on toki sallittuja. 

Silmäoperaation jälkeiset kivut on olleet ihan siedettävät. Sen olen kyllä huomannut, että uni on maistanut tavallista enemmän. Olen kuunnellut äänikirjoja ja samalla torkkunut ;). 

Ukko-kulta oli järjestänyt hemmottelu hetken meille tänä viikonloppuna. Kiireetön hetki yhdessä, ilman mitään erityistä ohjelmaa on yksistään ihan luxusta arjen kiireissä, meillä kun tuo ukko-kulta on yleensä useamman päivän viikosta "maailmalla". Nyt luxusta oli myös nuo huippu ruuat. Mun ykkössuosikki ruuista oli tuo alkuruoka tartar-pihvi.

Helsinki hetkiä
"Kotikatu"                  Ukko-kulta                 Laiskiaisen oma-kuva

Kotipihan kukkia.

Tänään on tavoitteena päästä pienelle kävelylenkille, mutta sallin itselleni myös sen etten mene. 

Ensi viikolla odotan itseltäni hiukan enempi lenkkeilyn ja ruokailujen suhteen. Jotenkin tuntuu, että kun tuo suuri stressin aihe (pelottava silmäoperaatio) on tehty, niin on mahkuja taas keskittyä terveelliseempään elämään. Edessä on toki vielä kolme operaatiota, jonka aikatauluista minulla ei ole vielä tietoa, mutta niitä en ainakaan tässä vaiheessa jännitä, niin paljoa.

Leppoisaa sunnuntaiehtoota ja tsemppiä alkavaan viikkoon!






 






Kommentit

  1. Mikä silmäoperaatio sulle on tehty? Ei tietokoneenruutu tee kuitenkaan pahaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarveiskalvoa vähän tuettiin, kun nekin on ruvennut laiskottelemaan. Ei tuo tietokoneen tuijotus oikein hyväksi ole. Tänään työpäivän jälkeen päätä särki, joten huomenna täytyy hiukan enemmän jaksottaa koneella oloa. Kotona olen jättänyt koneella olon minimiin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli