Siirry pääsisältöön

Missä Laiskiainen on käynyt

Possumunkki ja kumppanit ovat välillä arvuutelleet sijaintiaan, joten minä myös. Alla kaksi kuvaa jotka räpsäisin työreissulta. Missä kunnassa/kaupungissa siis olen ollut?


Töiden jälkeen kävin pikaisella lenkillä, metsäterapiassa. 

Kävin tänään myös pitkästä aikaa pikaisesti kirppiksellä. Löysin ihan just mun väriset helmet ja rannekorun, eikä ne maksanut kuin 1,50€. Noita tulee varmasti pidettyä, vaikka mun korupäivässä suunnitelma ei ole toteutunutkaan.
Nykyään en tosiaan viitsi käydä juurikaan kirppiksillä kun tavarasta pitäisi pikemminkin päästä eroon kuin haalia sitä lisää. Kuulun valitettavasti "Sulo Vilen" hamstereiden sukuun.

TerkuinKommentit

 1. En osaa yhtään arvailla, mutta veikkaan, etten itse ole tuolla käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen tuolla paikkakunnalla usein käynyt, etenkin läpiajanut, mutta tuon kirkon lähellä en ollut aiemmin käynyt.

   Poista
 2. Maasto on mäkistä, joten ei ainakaan mistään lakeuksilta. Tuntuu myös kuin olisin joskus ajanut tuon kirkon ohi.
  Veikkaan JYVÄSKYLÄÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etelämmäksi mennään about 200km :)

   Poista
  2. Enpä sitten ole tainnut tuolla käydäkään.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Tiistai

Tänään olin ajatellut nauttivani ylhäisestä yksinäisyydestä sohvan pohjalla töiden jälkeen, mutta aina ei mee niin kuin suunnittelee. Teinin illan harrastus oli peruttu, setä päätti ilahduttaa vierailulla ja velipoikakin päätti pyörähtää, että se siitä rauhaisasta illasta 😄. 
Huomenna ja torstaina onkin sitten illalla monenmoista menoa, mukavia juttuja harrastusten parissa. Välillä harrastuksiin lähteminen tuntuu "vaikealta" mutta niistä saatu ilo ja energia vie eteenpäin ja sitä jälkeenpäin ihmettelee sitä "lähtöhannausta". 
Maanantaina kokeilin kavereiden kovasti kehumaa nachopeltiä. Oikein makuisaahan se oli, mutta ei niin kevyttä.  Kuvittelisin, että voisin tehdä tuota toistekin.
Eilen kävin elokuvissa katsomassa Kingsmanin kakkososan (Kultainen kehä). Leffa oli Bond tyyppinen toimintaelokuva huumorilla höystettynä. Yksi suosikki näyttelijöistäni Colin Flirh tietysti teki elokuvasta entistä paremman. Elton John oli myös loistava. Ykkös osan katsoin dvd:ltä sunnunt…