Keskiviikko "kertomus"

Eilinen oli pitkä päivä tai ainakin tuntui siltä kun oli puolikuntoisena liikenteessä. Täytyy sanoa, että Helsingissä on upeita jouluvaloja erityisesti Espalla. "Kotiin" kävellessä niistä tuli rapsastua muutama kuva. Myös Stockan vieressä on myös ihanat vilkkuvat joulukuuset, mutta niistä ei ole kuvaa.


Myös matkan varrella ollut kirkko (oiskohan tuo Johanneksen kirkko) oli komeasti valaistu, vaikkei se tuossa kuvassa siltä näytä.

Minä ja ukko-kulta (huom. Ukko-kullan hieno "borsalino".

Hiukan tuli eilen illalla herkuteltua, muttei mitenkään överisti. Tänään kävin kotimatkalla herkuttelemassa aamiais/lounas/päivällisenä kiinalaisessa 😄. Buffetruokailu on mulle aina haasteellista, kun takaraivossa tykyttää, että pitää syödä koko rahan edestä, onneksi sain tällä kertaa ymmärryksen, että vähempikin riittää. Suhde ruokaan on pysynyt semihyvänä.

Kotiin päästessä mittasin kuumeen kun olo oli pöntön puoleinen ja lämpöä oli just 37. Peruin illalle suunnitellun menon ja lepäilin keräten voimia huomiseen työpäivään. Työterveydessä olisi tarkoitus huomenna käydä mittauttamassa cerppi kun epäilen poskiontelon tulehdusta entistä enempi. Rupeaa tympimään pikku hiljaa tämä puolikuntoisuus. 

Laiskiainen tahtoo lenkille!

 






Kommentit

  1. Olikohan Presidenttikin puolikuntoisena liikkeellä? Näytti kovin väsyneeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on varmaan jääneet yöunet vähiin järkätessä juhlia ja hehkeän Jennin vierellä näyttää varmasti väsyneemmältä kun on, niin ja kyllä liki 2000 ihmisen kättely varmasti työstä käy =D.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli