Vieras mies tuli taloon

Tänään kohtasin omakotiasujan riemuja... itse kohtaaminen lienee ollut jo aiemmin, mutta tänään havahduin asiaan. Lämminvesivaraajan varoventtiili on lorottanut vettä ties kuinka kauan. Talossa kun on kaksi "lorottavaa" akvaariota kesti hetken tajuta tuo vuoto. No, onneksi kyseessä on vain siitä, että vesilasku voi olla hiukan suurempi, eikä mistään vesivahingosta kun lämminvesivaraajan alla on lattiakaivo.


Ukko-kulta kun on "maailmalla" jouduin soittamaan vieraan miehen taloon. No niin se ukko-kultakin olisi joutunut tekemään 😂. Loppu hyvin, kaikki hyvin putkimies kävi ja asiat kunnossa kunnes putkimiehen ja vesilaitoksen laskut saapuu 😭. 

Omakotitalossa on mukava asua, mutta tällaisina hetkinä sitä miettii miten mukavaa on asua kerrostalossa, jossa voi soittaa huoltomiehen vain paikalle (ainakin silloin joskus ennen pystyi) etenkin kun tuo kultainen ukko on niin paljon pois. Toisaalta kerrostaloon sopeutuminen reilun kymmenen omakotitalo vuoden jälkeen tai itse varmaan sopeutuisi nopeaan, mutta naapurit ei 😜. Ihanaa kun voi vaikka kymmeneltä imuroida tai minun tapauksessa todennäköisemmin laulaa singstaria.

Tänään oli teinin kanssa herkuttelupäivä. Teini tilasi pitsan ja minä iskender kebabin "shame on me", eikä ollut edes hyvää 😬. Tuon pitserian bravuuri on pitsat.

Huomenna on työpaikan joululounas, mutta muuten täytyy syödä kevyemmin eli salaattia ja soppaa. Täytyy olla todella tarkkana, ettei lähde lipsumaan, kun on päässyt hyvään alkuun.



Kommentit

  1. Mun aina välillä tulee mieleen, että mahdatkohan sä asua kuinka lähellä naapurissa...? Tuosta iskenderistä tuli tällä kertaa mieleen :) Ja pizzoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko teidänkin naapuriin eilen pitsamies/-nainen kylään? Meillä käy kylässä ainakin kerran kuussa, vaikkei olisi väliksi. Ns. tilausmatkan päässä meillä on useampi paikka josta tilata. Hurjasti noissa on eroja toisissa on hyvät pitsat, toisissa kebabit ja jossain paikassa tasovaihtelee hurjasti.

      Niin ja onhan tämä netti niin ihmeellinen, että sitä voi tietämättään jutella naapurinkin kanssa 😄.

      Poista
  2. Mä luulen, että huomaisin kyllä, jos naapurin kans juttelisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin luulen minäkin, mutta eihän sitä koskaan tiedä 😂.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli