Iloista vappua!

Tänä vuonna on vähän erilainen vappu. Lunta taitaa olla enempi kuin useampana jouluna ja yhtään vappuherkkua en ole, enkä tule tänä vappuna ottamaan. Fiilistelen vain tuolla kesälomamatkan aloittajaiskuoharikuvalla (olikohan tuo edes yhdyssana). 


Superdieetti siis jatkuu ja olen noudattanut ohjeita orjallisesti paria pientä lipsahdusta lukuunottamatta. Ne lipsahdukset ovat itseasiassa olleet sellaisia, että olen unohtanut hedelmäannoksen aterialta ja yksi iltapala on jäänyt syömättä. Dieetin ohjeistuksen mukaan nuo unohdukset on yhtä pahoja kuin ohi-/ylisyönti. Nälkää ei ole edelleenkään tarvinnut nähdä vaikka annoskokoihin on tullut pieniä pienennuksiä ja ensi viikolla näitä pienennyksiä tulee sitten vielä lisää. 
Sienestäjä näkee sieniä mitä ihmeellisimmissä paikoissa 😄.


Dieetti on nyt puolessa välissä. Edelleenkään mitään megalomaanista kilojen karistusta ei ole tapahtunut, senttejä toki on mukavasti tippunut. Tärkeimmäksi tavoitteeksi tälle dieetille koen edelleen ateriarytmin ja järkevän ruokavalion löytymisen. 

Valitsin tuon Simple-version kun tuon liikunnan kanssa on vähän niin ja näin. Ajattelin, että en laita itseäni "koville" vaan ensin ruokarytmi kuntoon. Liikunnan määrä on tarkoitus saada siihen entiseen 3xviikossa malliin pikku hiljaa.

Vappuisin terveisin Laiskiainen










Kommentit

  1. Kuulostaa hyvältä! Terveisin Possumunkin vakioanonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt tiesi tännekkin. Jos rupeaa kuulostamaan huonolta saa antaa palautetta 😄.

      Poista
  2. ;) Possu on ollut niin laiska päivittämään blogia, että anonyymin on pitänyt etsiä uusi kommentointipaikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jo männä viikolla ajattelin, että Possu on lähtenyt jonnekkin reissuun kun on ollut niin hiljaista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli