Kuusi viikkoa takana


Miten kuusi viikkoa meni, niin kuin omasta mielestä?


Uskomattoman nopeasti ja yllättävän helposti. Tuo Simple vaihtoehto, jossa pääpaino on ruokavaliossa oli juuri oikea valinta. Ei tarvinnut stressata liikunnasta sai keskittyä vain yhteen asiaan ruokavalion ja ateriarytmin kuntoon laittoon. Luulen, että jos olisin stressannut liian vähästä liikkumisesta olisi homma kasahtanut kiville.

Tulokset

Senttejä lähti mukavasti, hormoonitoiminta vähän sotki tätä loppua ja vaikutti tulokseen. Kiloja tippui joka tapauksessa 4,9kg. Tärkein oli kuitenkin se, että sain ateriarytmin kuntoon ja makeanhimon selätettyä.

"Mittapisteitä" oli useampi, mutta tässä ne tärkeimmät sentit.
Rinnanympäryksestä 5,5cm
Vyötärö 6 cm
Lantio 6,5 cm

Otin ennen ja jälkeen kuvat. Kuviin olin pettynyt, sillä en omasta mielestä nähnyt kuvista muutosta.  "Entinen" minä olisi saattanut heittää lekkeriksi kun mukamas tuloksia ei näy.

Onneksi sentit kertoivat jotain tapahtuneen ja se tärkein eli ruokavalio on kondiksessa. 

Mitä opin?

Kun täyttää vatsansa säännöllisesti hyvällä ruualla ja muistaa säännöllisen veden juomisen välttyy turhilta mielihaluilta. Mieti ruokailut ennakkoon (mitä syöt ja milloin) ja pidä välipalapatukoita saatavilla.

Miten jatko?

Jatkan toistaiseksi saman tyyppisellä ruokavaliolla, itse asiassa ainakin viikon ensimmäisen viikon ohjelmalla. Mietinnässä on jatkoon SD+ lähteminen, se kiehtoisi hiukan, mutta... tälläkin pohjalla voisi jatkaa.

Näitä on mm. syöty...

Tässäpä päälimmäisiä fiiliksiä.


Kommentit

  1. Minäkin olen osallistunut Simpleen, olikohan toissakeväänä. Alussa painoni tippui, lopussa ei enää. Noudatin ohjelmaa pilkuntarkasti. Ainut, missä olisin voinut petrata, oli vedenjuonti.
    Onnea sinulle hienosta tuloksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin ennen kaikkea tyytyväinen, että sain katkaistua herkkukierteen, mutta tuloskin lämmitti mieltä.

      Poista
  2. Upea tulos, onneksi olkoon! T: Possumunkin anonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on oltava "kieli keskellä suuta" että pysyn kaidalla polulla.

      Poista
  3. Hieno tulos, kannatti mitata kehoaan, näin tulokset. Herkullisilta ja terveellisiltä näytää ateriat. On todellakin helpompaa korjata yksi asia kerrallaan kuten olet tehnyt. Nauti nyt keyvemmästä olostasi olet sen ansainnut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli