Siirry pääsisältöön

Maanantai

Viimein SD viikko siis starttasi tänään. Muutamaan viikkoon senteissä ei ole ollut suuria muutoksia. Aina välillä mietin kuinka paljon muutoksista menee "mittavirheen" piikkiin. Tähän astiseen muutokseen olen ollut ihan tyytyväinen. Ennen kaikkea kun ykköstavoite on ollut aterioiden ja ateriarytmin järkeistäminen.

Päivällinen jälkiruokineen. Tässä vaiheessa tuo jälkkäri on kutistunut puoleen.

Niin se vaan on maanantai ehtoossa ja ennen kuin huomaakaan on jo viikonloppu. Seuraavat kolme viikkoa on melkoista hulabaloota, sitten viikon tauko ja taas pari viikkoa haipakkaa, jonka jälkeen oletettavasti pari viikkoa vähän rauhallisempaa ja tadaa heinäkuun puolessa välissä loma 😄.  


 


Kommentit

  1. Äkkiä se aika kuluu, kun nyt jo alkaa SDkin loppua. Kiva, että on ollut positiivisia tuloksia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Voihan pipo

Työn alla oleva  pipo ei valmistu koskaan 😄. Taas on purettu... tällä kertaa 9. kerrosta. Ei paranisi samaan aikaan katsella telvisiota ja vastailla kaiken maailman kysymyksiin. Huomenna uusi yritys ja pelttorit korviin 😄.

Päivän syömiset on olleet säntilliset ja kieltäydyin jopa jäätelöstä. Tämä kuittasi jopa puretun pipon tuoman ärsytyksen 🎉.
Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!