Siirry pääsisältöön

Ei mennyt kuin Strömsöössä

Aamulla lähdin ennen kukon kiekaisua suurelle kirkolle operoitavaksi. Totesin, että hermot menisi jos joutuisi ajelemaan siellä ruuhkissa joka päivä.

Tovin odottelun jälkeen kohteessa selvisikin, että mun silmänropaus siirtyy toiseen ajan kohtaan. Tuli turha reissu ja nyt sitten odottelen uutta aikaa. Toiveissa on, että pääsisin operaatioon juhannuksen jälkeen, mutta saattaa olla niin, että syksyyn menee. 

Lievästi sanottua harmittaa etenkin kun tämän viikon operaatioon pääsy aiheutti ennakkoon melkoista säätöä ja yli pitkiä päiviä töissä. No tulipahan "ylimääräistä" työaikaa, eikä tarvitse stressata, että työjutut tulee ajoissa tehtyä ja on palaveriaikoja.Tällainen päivä tänään...

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tiistaina harmitti niin penteleesti...

   Poista
 2. Tosi ärsyttävää tuollainen. Toki niitä kiireellisiä voi aina tulla, mutta silti niin väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on laskeskelin, että tuosta hukkareissusta tuli kohtuullisen kallis matkoineen ja ennakkoon aloitettuine lääkityksineen 😬.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keskeneräiset käsityöt

Pöllö kirjoitti ufoistaan ja sain idean kaivaa omat ufoni kaapista. Ufot eli unfinished objects, "keskeneräiset käsityöt".
Minulla on kaksi tosi ufoa ja kolmas taitaa tulla siitä syksyllä aloittamastani piposta, joka on purettu useaan kertaan ja on nyt kesken eräisenä ties missä.
Ensimmäinen ufo on perintöufo. Kesäinen puuvillaneule, jonka edes mennyt äitini on neulonut puoli valmiiksi. Todettakoon, että tuo neule saattoi hänelläkin olla ufona 10 vuotta. Sen tiedän, että itse en saa tuota valmiiksi, joten haluaisin lahjoittaa tuon eteen päin. Ilmianna siis itsesi jos haluat tuon projektin. Lähetän sen lankoineen halukkaalle. Ohjetta ei valitettavasti ole tallella.

Toinen ufo on tyttärelleni joskus aloittamani villapaita, joka on hihoja vaille valmis. Nyt tuo ei tuolle vanhalle taida sopia. Ajatuksissa on tehdä se veljen tyttären pojalle eli minulla on pari vuotta ainakin tehdä se valmiiksi 🤣.


Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Mihin tää aika menee

Mihin ihmeeseen mun aika menee? Pitää vissiin ruveta pitämään aika päiväkirjaa. Ajatuksissa on ihan oikeasti miettiä mihin aikani käytän, mistä nautin ja millaisten ihmisten kanssa vietän aikaani. 
No tämän viikon aikana on käyty töissä, on harrastettu, on lenkkeilty (2x), on juhlittu ja ihan vaan kotoiltu. 
Tänään kävin perheen kanssa Ikeassa. Lihapullat jäi väliin, mutta muutama hodari haukkaistiin kotiin lähtiessä matkaevääksi.
Katselin Ikeassa pimennysverhoja. ja tauluja.

Matkaan lähti pimennysverhot, jälkiruokalusikat ja led-valolista.

Salaatteja olen syönyt viime viikolla paljon, lähinnä kana-ja lohisalaatteja.


Mä oon aika pliisu nykyään, kun en oo munaakaan saanut säikäytettyä kunnolla. Melkoisella nykertelyllä  sain kuorittua munan salaattiin.
Tuorepuuroa tulee syötyä nykyisin vain viikonloppuisin, sillä käyn usein töissä aamupuurolla. Tänään herkuttelin kuvan puurolla. 
Nyt hieman purkausta...
Tällä viikolla mielen päällä on ollut ihmissuhteet, niiden syvyys versus pinnallisuus. Kuinka…