Siirry pääsisältöön

Ei mennyt kuin Strömsöössä

Aamulla lähdin ennen kukon kiekaisua suurelle kirkolle operoitavaksi. Totesin, että hermot menisi jos joutuisi ajelemaan siellä ruuhkissa joka päivä.

Tovin odottelun jälkeen kohteessa selvisikin, että mun silmänropaus siirtyy toiseen ajan kohtaan. Tuli turha reissu ja nyt sitten odottelen uutta aikaa. Toiveissa on, että pääsisin operaatioon juhannuksen jälkeen, mutta saattaa olla niin, että syksyyn menee. 

Lievästi sanottua harmittaa etenkin kun tämän viikon operaatioon pääsy aiheutti ennakkoon melkoista säätöä ja yli pitkiä päiviä töissä. No tulipahan "ylimääräistä" työaikaa, eikä tarvitse stressata, että työjutut tulee ajoissa tehtyä ja on palaveriaikoja.Tällainen päivä tänään...

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tiistaina harmitti niin penteleesti...

   Poista
 2. Tosi ärsyttävää tuollainen. Toki niitä kiireellisiä voi aina tulla, mutta silti niin väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on laskeskelin, että tuosta hukkareissusta tuli kohtuullisen kallis matkoineen ja ennakkoon aloitettuine lääkityksineen 😬.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Voihan pipo

Työn alla oleva  pipo ei valmistu koskaan 😄. Taas on purettu... tällä kertaa 9. kerrosta. Ei paranisi samaan aikaan katsella telvisiota ja vastailla kaiken maailman kysymyksiin. Huomenna uusi yritys ja pelttorit korviin 😄.

Päivän syömiset on olleet säntilliset ja kieltäydyin jopa jäätelöstä. Tämä kuittasi jopa puretun pipon tuoman ärsytyksen 🎉.
Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!