Siirry pääsisältöön

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Missä lie se suvi luuraa, kun loistaa poissaolollaan vaikka kesäkuu on saapunut. Todeta toki täytyy, eet onneksi ei tuule niin paljon kuin eilen.

Tänään oli koululaisten viimeinen koulupäivä. Meillä on perinteisesti käyty perheen kanssa syömässä "tokarin" haun jälkeen. Minä yritin valita listalta mahdollisimman fiksusti ja valinta kohdistui loheen, kanttarellikastikkeen ja uuniperunaan. 


Kävimme myös ajelemassa ja matkalla pysähdyimme ostamaan kesän ensimmäiset jäätelöt. Olin pettynyt jäätelö valintaani olisi pitänyt ottaa joku tuttu ja turvallinen kuten Kingis. 


Tuossa jäätelössä oli päällä paksu suklaakuori. Se ei maistunut mulle 🤗 ja ukkokulta pelasti. Aika hienoa oli huomata, että makeasta on vieroittunut hyvin. Nyt vaan pitää olla tarkkana, että tilanne jatkuu.

Mukavaa lauantaiehtoota!


Kommentit

 1. Mikäs jätski tuo oli? Lohiannos näytti herkulliselta, sienikastiketta lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaessa en muistanut jäden nimeä. Sain kuitenkin kaiveltua eli se oli Ingmanin jätskiuutuus Crunchy kaakaokeksi.

   Poista
 2. Ihana ruoka-annos. Terveellinen syöminen on herkullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annos oli oikein maukas. Hiukan jäin kyllä miettimään olisiko pitänyt ottaa kunnon pihvi kun oikein "pihvipaikassa" oltiin ☺️.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keskeneräiset käsityöt

Pöllö kirjoitti ufoistaan ja sain idean kaivaa omat ufoni kaapista. Ufot eli unfinished objects, "keskeneräiset käsityöt".
Minulla on kaksi tosi ufoa ja kolmas taitaa tulla siitä syksyllä aloittamastani piposta, joka on purettu useaan kertaan ja on nyt kesken eräisenä ties missä.
Ensimmäinen ufo on perintöufo. Kesäinen puuvillaneule, jonka edes mennyt äitini on neulonut puoli valmiiksi. Todettakoon, että tuo neule saattoi hänelläkin olla ufona 10 vuotta. Sen tiedän, että itse en saa tuota valmiiksi, joten haluaisin lahjoittaa tuon eteen päin. Ilmianna siis itsesi jos haluat tuon projektin. Lähetän sen lankoineen halukkaalle. Ohjetta ei valitettavasti ole tallella.

Toinen ufo on tyttärelleni joskus aloittamani villapaita, joka on hihoja vaille valmis. Nyt tuo ei tuolle vanhalle taida sopia. Ajatuksissa on tehdä se veljen tyttären pojalle eli minulla on pari vuotta ainakin tehdä se valmiiksi 🤣.


Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Mihin tää aika menee

Mihin ihmeeseen mun aika menee? Pitää vissiin ruveta pitämään aika päiväkirjaa. Ajatuksissa on ihan oikeasti miettiä mihin aikani käytän, mistä nautin ja millaisten ihmisten kanssa vietän aikaani. 
No tämän viikon aikana on käyty töissä, on harrastettu, on lenkkeilty (2x), on juhlittu ja ihan vaan kotoiltu. 
Tänään kävin perheen kanssa Ikeassa. Lihapullat jäi väliin, mutta muutama hodari haukkaistiin kotiin lähtiessä matkaevääksi.
Katselin Ikeassa pimennysverhoja. ja tauluja.

Matkaan lähti pimennysverhot, jälkiruokalusikat ja led-valolista.

Salaatteja olen syönyt viime viikolla paljon, lähinnä kana-ja lohisalaatteja.


Mä oon aika pliisu nykyään, kun en oo munaakaan saanut säikäytettyä kunnolla. Melkoisella nykertelyllä  sain kuorittua munan salaattiin.
Tuorepuuroa tulee syötyä nykyisin vain viikonloppuisin, sillä käyn usein töissä aamupuurolla. Tänään herkuttelin kuvan puurolla. 
Nyt hieman purkausta...
Tällä viikolla mielen päällä on ollut ihmissuhteet, niiden syvyys versus pinnallisuus. Kuinka…