Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Missä lie se suvi luuraa, kun loistaa poissaolollaan vaikka kesäkuu on saapunut. Todeta toki täytyy, eet onneksi ei tuule niin paljon kuin eilen.

Tänään oli koululaisten viimeinen koulupäivä. Meillä on perinteisesti käyty perheen kanssa syömässä "tokarin" haun jälkeen. Minä yritin valita listalta mahdollisimman fiksusti ja valinta kohdistui loheen, kanttarellikastikkeen ja uuniperunaan. 


Kävimme myös ajelemassa ja matkalla pysähdyimme ostamaan kesän ensimmäiset jäätelöt. Olin pettynyt jäätelö valintaani olisi pitänyt ottaa joku tuttu ja turvallinen kuten Kingis. 


Tuossa jäätelössä oli päällä paksu suklaakuori. Se ei maistunut mulle 🤗 ja ukkokulta pelasti. Aika hienoa oli huomata, että makeasta on vieroittunut hyvin. Nyt vaan pitää olla tarkkana, että tilanne jatkuu.

Mukavaa lauantaiehtoota!


Kommentit

 1. Mikäs jätski tuo oli? Lohiannos näytti herkulliselta, sienikastiketta lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaessa en muistanut jäden nimeä. Sain kuitenkin kaiveltua eli se oli Ingmanin jätskiuutuus Crunchy kaakaokeksi.

   Poista
 2. Ihana ruoka-annos. Terveellinen syöminen on herkullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annos oli oikein maukas. Hiukan jäin kyllä miettimään olisiko pitänyt ottaa kunnon pihvi kun oikein "pihvipaikassa" oltiin ☺️.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tiistai

Laiskiainen vähemmän laiskana

Ärsyttävä herra Vaaka vai miten se nyt oli...