Siirry pääsisältöön

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Missä lie se suvi luuraa, kun loistaa poissaolollaan vaikka kesäkuu on saapunut. Todeta toki täytyy, eet onneksi ei tuule niin paljon kuin eilen.

Tänään oli koululaisten viimeinen koulupäivä. Meillä on perinteisesti käyty perheen kanssa syömässä "tokarin" haun jälkeen. Minä yritin valita listalta mahdollisimman fiksusti ja valinta kohdistui loheen, kanttarellikastikkeen ja uuniperunaan. 


Kävimme myös ajelemassa ja matkalla pysähdyimme ostamaan kesän ensimmäiset jäätelöt. Olin pettynyt jäätelö valintaani olisi pitänyt ottaa joku tuttu ja turvallinen kuten Kingis. 


Tuossa jäätelössä oli päällä paksu suklaakuori. Se ei maistunut mulle 🤗 ja ukkokulta pelasti. Aika hienoa oli huomata, että makeasta on vieroittunut hyvin. Nyt vaan pitää olla tarkkana, että tilanne jatkuu.

Mukavaa lauantaiehtoota!


Kommentit

 1. Mikäs jätski tuo oli? Lohiannos näytti herkulliselta, sienikastiketta lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaessa en muistanut jäden nimeä. Sain kuitenkin kaiveltua eli se oli Ingmanin jätskiuutuus Crunchy kaakaokeksi.

   Poista
 2. Ihana ruoka-annos. Terveellinen syöminen on herkullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annos oli oikein maukas. Hiukan jäin kyllä miettimään olisiko pitänyt ottaa kunnon pihvi kun oikein "pihvipaikassa" oltiin ☺️.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Voihan pipo

Työn alla oleva  pipo ei valmistu koskaan 😄. Taas on purettu... tällä kertaa 9. kerrosta. Ei paranisi samaan aikaan katsella telvisiota ja vastailla kaiken maailman kysymyksiin. Huomenna uusi yritys ja pelttorit korviin 😄.

Päivän syömiset on olleet säntilliset ja kieltäydyin jopa jäätelöstä. Tämä kuittasi jopa puretun pipon tuoman ärsytyksen 🎉.
Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!