Siirry pääsisältöön

Sadetta mä kuuntelen, joka yltyy vaan

Laulu lapsuudesta tuli mieleen kun makoilin työpäivän jälkeen sohvalla ja ihmettelin sadetta yksikseni. Kappaletta netistä kaivarssa löytyi muitakin tuttuja kappaleita en vain olisi osannut nimetä niitä tai artistia. Markku Suominen on ollut taitava lauluntekijä. Aina välillä on kiva kaivaa tällaisia nostalgia kappaleita lapsuudesta viettäessä laatuaikaa eli home alone..

Linkki kappaleeseen Sade


Simplen jälkeinen elämä on sujunut painon kannalta oikein kivasti vaikka koko ajan on ollut ulkoruokapäiviä, mutta toistaiseksi olen tehnyt hyviä valintoja, pysynyt ateriarytmissä ja muistanut kohtuullisesti juoda vettä (meinaa kiireessä unohtua). Tällä viikolla olen oikeastaan joka päivä ulkoruokinnassa vähintään kerran 😬. Huomenna itseasiassa kaikki ateriat.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, että jaksaa herätä taas "liian aikaisin" laiskiaisen kropalle ei sovi nuo kello kuuden herätykset.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. ...ohimenneen eilisen taas mä muistaa saan... Vaikka tuo sama laulu korvamatoili minulla koko eilisen päivän, teki ajatus tepposet kommentin kohdalla. Hatunnosto syömisille. Minun lienee myös pakko ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, viettiin hyvin tunnelmallinen hetki musiikkia kuunnellen. Syömisistä suositamme nauttimaan joka suupalasta jonka syöt ja seurasta kaikilla aisteilla. Kaunis kattaus on puoli ruokaa ja hyvä seura tuo iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta täytyy nauttia siitä mitä syö, silloin kuin herkuttelee, arkena voi (ja pitää) sitten syödä elääkseen 😄.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Voihan pipo

Työn alla oleva  pipo ei valmistu koskaan 😄. Taas on purettu... tällä kertaa 9. kerrosta. Ei paranisi samaan aikaan katsella telvisiota ja vastailla kaiken maailman kysymyksiin. Huomenna uusi yritys ja pelttorit korviin 😄.

Päivän syömiset on olleet säntilliset ja kieltäydyin jopa jäätelöstä. Tämä kuittasi jopa puretun pipon tuoman ärsytyksen 🎉.
Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!