Siirry pääsisältöön

Sadetta mä kuuntelen, joka yltyy vaan

Laulu lapsuudesta tuli mieleen kun makoilin työpäivän jälkeen sohvalla ja ihmettelin sadetta yksikseni. Kappaletta netistä kaivarssa löytyi muitakin tuttuja kappaleita en vain olisi osannut nimetä niitä tai artistia. Markku Suominen on ollut taitava lauluntekijä. Aina välillä on kiva kaivaa tällaisia nostalgia kappaleita lapsuudesta viettäessä laatuaikaa eli home alone..

Linkki kappaleeseen Sade


Simplen jälkeinen elämä on sujunut painon kannalta oikein kivasti vaikka koko ajan on ollut ulkoruokapäiviä, mutta toistaiseksi olen tehnyt hyviä valintoja, pysynyt ateriarytmissä ja muistanut kohtuullisesti juoda vettä (meinaa kiireessä unohtua). Tällä viikolla olen oikeastaan joka päivä ulkoruokinnassa vähintään kerran 😬. Huomenna itseasiassa kaikki ateriat.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, että jaksaa herätä taas "liian aikaisin" laiskiaisen kropalle ei sovi nuo kello kuuden herätykset.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. ...ohimenneen eilisen taas mä muistaa saan... Vaikka tuo sama laulu korvamatoili minulla koko eilisen päivän, teki ajatus tepposet kommentin kohdalla. Hatunnosto syömisille. Minun lienee myös pakko ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, viettiin hyvin tunnelmallinen hetki musiikkia kuunnellen. Syömisistä suositamme nauttimaan joka suupalasta jonka syöt ja seurasta kaikilla aisteilla. Kaunis kattaus on puoli ruokaa ja hyvä seura tuo iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta täytyy nauttia siitä mitä syö, silloin kuin herkuttelee, arkena voi (ja pitää) sitten syödä elääkseen 😄.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keskeneräiset käsityöt

Pöllö kirjoitti ufoistaan ja sain idean kaivaa omat ufoni kaapista. Ufot eli unfinished objects, "keskeneräiset käsityöt".
Minulla on kaksi tosi ufoa ja kolmas taitaa tulla siitä syksyllä aloittamastani piposta, joka on purettu useaan kertaan ja on nyt kesken eräisenä ties missä.
Ensimmäinen ufo on perintöufo. Kesäinen puuvillaneule, jonka edes mennyt äitini on neulonut puoli valmiiksi. Todettakoon, että tuo neule saattoi hänelläkin olla ufona 10 vuotta. Sen tiedän, että itse en saa tuota valmiiksi, joten haluaisin lahjoittaa tuon eteen päin. Ilmianna siis itsesi jos haluat tuon projektin. Lähetän sen lankoineen halukkaalle. Ohjetta ei valitettavasti ole tallella.

Toinen ufo on tyttärelleni joskus aloittamani villapaita, joka on hihoja vaille valmis. Nyt tuo ei tuolle vanhalle taida sopia. Ajatuksissa on tehdä se veljen tyttären pojalle eli minulla on pari vuotta ainakin tehdä se valmiiksi 🤣.


Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Mihin tää aika menee

Mihin ihmeeseen mun aika menee? Pitää vissiin ruveta pitämään aika päiväkirjaa. Ajatuksissa on ihan oikeasti miettiä mihin aikani käytän, mistä nautin ja millaisten ihmisten kanssa vietän aikaani. 
No tämän viikon aikana on käyty töissä, on harrastettu, on lenkkeilty (2x), on juhlittu ja ihan vaan kotoiltu. 
Tänään kävin perheen kanssa Ikeassa. Lihapullat jäi väliin, mutta muutama hodari haukkaistiin kotiin lähtiessä matkaevääksi.
Katselin Ikeassa pimennysverhoja. ja tauluja.

Matkaan lähti pimennysverhot, jälkiruokalusikat ja led-valolista.

Salaatteja olen syönyt viime viikolla paljon, lähinnä kana-ja lohisalaatteja.


Mä oon aika pliisu nykyään, kun en oo munaakaan saanut säikäytettyä kunnolla. Melkoisella nykertelyllä  sain kuorittua munan salaattiin.
Tuorepuuroa tulee syötyä nykyisin vain viikonloppuisin, sillä käyn usein töissä aamupuurolla. Tänään herkuttelin kuvan puurolla. 
Nyt hieman purkausta...
Tällä viikolla mielen päällä on ollut ihmissuhteet, niiden syvyys versus pinnallisuus. Kuinka…