Sadetta mä kuuntelen, joka yltyy vaan

Laulu lapsuudesta tuli mieleen kun makoilin työpäivän jälkeen sohvalla ja ihmettelin sadetta yksikseni. Kappaletta netistä kaivarssa löytyi muitakin tuttuja kappaleita en vain olisi osannut nimetä niitä tai artistia. Markku Suominen on ollut taitava lauluntekijä. Aina välillä on kiva kaivaa tällaisia nostalgia kappaleita lapsuudesta viettäessä laatuaikaa eli home alone..

Linkki kappaleeseen Sade


Simplen jälkeinen elämä on sujunut painon kannalta oikein kivasti vaikka koko ajan on ollut ulkoruokapäiviä, mutta toistaiseksi olen tehnyt hyviä valintoja, pysynyt ateriarytmissä ja muistanut kohtuullisesti juoda vettä (meinaa kiireessä unohtua). Tällä viikolla olen oikeastaan joka päivä ulkoruokinnassa vähintään kerran 😬. Huomenna itseasiassa kaikki ateriat.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, että jaksaa herätä taas "liian aikaisin" laiskiaisen kropalle ei sovi nuo kello kuuden herätykset.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. ...ohimenneen eilisen taas mä muistaa saan... Vaikka tuo sama laulu korvamatoili minulla koko eilisen päivän, teki ajatus tepposet kommentin kohdalla. Hatunnosto syömisille. Minun lienee myös pakko ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, viettiin hyvin tunnelmallinen hetki musiikkia kuunnellen. Syömisistä suositamme nauttimaan joka suupalasta jonka syöt ja seurasta kaikilla aisteilla. Kaunis kattaus on puoli ruokaa ja hyvä seura tuo iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta täytyy nauttia siitä mitä syö, silloin kuin herkuttelee, arkena voi (ja pitää) sitten syödä elääkseen 😄.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tiistai

Laiskiainen vähemmän laiskana

Ärsyttävä herra Vaaka vai miten se nyt oli...