Siirry pääsisältöön

Vähän jännittää

Huomenna olisi toisen silmän silmäoperaatio. Prosessi on tuon toisen silmän osalta jo tuttu, mutta silti jännittää. Toiveissa on, että silmästä tulisi entistä ehompi ja saisi vihdoin silmälasitkin vaihtoon.


Iltalenkillä on pongattu ensimmäiset kielot. 
Ja muitakin kukkia...
Aamupuuro
Ja päivällissalaatti

Lounassalaatista jäi kuva ottamatta.

Ruokavalio on siis arjessa hyvinkin saman kaltainen mitä Superdieetin aikana, mutta nyt ei ole "ongelmaa" jos pitää joskus syödä ulkona vähän rennommin. 


 Laiskiainen "lepuuttaa" silmäänsä muutaman päivän.

Mukavaa viikkoa!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Ehkä mulla oli onnea kun operaatio peruuntui 😂 tai siirtyi toiseen ajankohtaan.

   Poista
 2. Parhainta toipumista! Kielon tuoksu ja luonto kukkineen on parasta lääkettä ja lepo. Todella herkullista ravintoa nautit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt vain toivun operaation peruuntumisen harmituksesta. Taidankin mennä lataamaan akkuja vielä kielometsään ennen nukkumaan menoa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Voihan pipo

Työn alla oleva  pipo ei valmistu koskaan 😄. Taas on purettu... tällä kertaa 9. kerrosta. Ei paranisi samaan aikaan katsella telvisiota ja vastailla kaiken maailman kysymyksiin. Huomenna uusi yritys ja pelttorit korviin 😄.

Päivän syömiset on olleet säntilliset ja kieltäydyin jopa jäätelöstä. Tämä kuittasi jopa puretun pipon tuoman ärsytyksen 🎉.
Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!