Siirry pääsisältöön

Kuulumisia

Tällä viikolla oon monasti aikonut kirjoittaa, mutta jotenkin en oo vain saanut aikaiseksi. Aikaa olisi ollut vaikka monennäköistä askaretta/ retkeä tässä on ollut männä viikolla ollutkin.


Ulkona on tullut syötyä luvattoman paljon...
Ja herkuteltukin on
Stockmanin ala aulassa oleva herra vaaka yllätti. En edes kuvitellut kokeilevani sitä. Luimuilen tässä vielä jonkin aikaa ilman vaaka, sillä tieto lisää tuskaa.

Tällä viikolle asetettu tavoite, kaksi herkutonta päivää on toteutunut. Lempeästi oikeaan suuntaan...


Kommentit

 1. Ihania kesäisiä kuvia, mutta kaikenlaisiin paikkoihin ne noita vaakoja laittaakin! Täytyy ottaa tuo meidän herra puhutteluun, että vie viestiä etiäpäin - eihän nyt joka paikkaan tarvi sukulaistensa ängetä ;)
  Niiden paikka on kotona, niin kesä kuin onkin. Ne saavat lomansa siinä, kun niiden päälle ei astuta eikä kukaan mollaa niitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ;). Tuo herra vaaka yllätti, tosin tuo oli sellainen sivuovi, josta en muista aiemmin kulkeneeni.

   Poista
 2. Kivannäköistä kesää vietät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa on ollut ja lomailu on vasta päässyt käyntiin 😄.

   Poista
 3. Lomaan kuuluu vaihtelu, myös syömisissä. Loman tarkoitus on rentouttaa ja tuoda uutta virtaa ja lomatekemiset palvelevat sitä tarkoitusta. Matkailu ja ulkona syöminen virkistävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma ja arjen rutiinien muutokset saavat ihmeitä aikaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 
Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.
Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 
Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.
Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!Tiistai

Tänään olin ajatellut nauttivani ylhäisestä yksinäisyydestä sohvan pohjalla töiden jälkeen, mutta aina ei mee niin kuin suunnittelee. Teinin illan harrastus oli peruttu, setä päätti ilahduttaa vierailulla ja velipoikakin päätti pyörähtää, että se siitä rauhaisasta illasta 😄. 
Huomenna ja torstaina onkin sitten illalla monenmoista menoa, mukavia juttuja harrastusten parissa. Välillä harrastuksiin lähteminen tuntuu "vaikealta" mutta niistä saatu ilo ja energia vie eteenpäin ja sitä jälkeenpäin ihmettelee sitä "lähtöhannausta". 
Maanantaina kokeilin kavereiden kovasti kehumaa nachopeltiä. Oikein makuisaahan se oli, mutta ei niin kevyttä.  Kuvittelisin, että voisin tehdä tuota toistekin.
Eilen kävin elokuvissa katsomassa Kingsmanin kakkososan (Kultainen kehä). Leffa oli Bond tyyppinen toimintaelokuva huumorilla höystettynä. Yksi suosikki näyttelijöistäni Colin Flirh tietysti teki elokuvasta entistä paremman. Elton John oli myös loistava. Ykkös osan katsoin dvd:ltä sunnunt…