Siirry pääsisältöön

Pyörähtelyä pihalla

Aurinko paistaa ja kesä etenee sen huomaa pihaa kiertäessä

Mansikkasatoa odotettavissa ehkä jo loppuviikosta.

Pihalta jo häätökäskyn saanut karviainen näyttää tekevän melkoisen sadon. Tuon puskan piti tosiaan lähteä jo keväällä velipojan mökille, mutta kun se ajoissa siirtynyt tehköön satonsa ihan rauhassa ehtiihän sen syksylläkin siirtää.

Mustaherukkaa näyttää tulevan ensimmäistä kertaa ihan kunnon satoa taimien siirtämisen jälkeen. Muutaman vuoden se otti.

Mukavan kokoisiksi nuo tomaatit on kasvaneet.

Ruohosipulikin kukkii kauniisti 🤣

Tänään herkuttelin (aikomuksista huolimatta) jäätelöllä. Josko tavoittelisin minäkin ensi viikolle kahta herkutontapäivää Possumunkin esimerkin innoittamana. 

Mukavaa viikkoa!


Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Josko jo tänä vuonna saisi oman maan mustaherukkamehua.

   Poista
 2. Karviaiset on todellista herkkua kun survot ne tuoreena soseeksi ja pakastat sokerin kanssa. Maistuu mahtavalta maitotuotteiden kera koska on niin voimakas maku. Suloista satoa muutenkin sinulla kehkeytymässä ja marjoilla saa herkutella aina ja kaikkialla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä karviais vinkistä. Nuokun on niin kirpakoita ettei niitä tule syötyä pelkällään.

   Poista
 3. Hienosti on sinulla satoa tulosaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjoja näyttää tulevan mukavasti. Pitää kaivaa mehumaija naftaliinista.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keskeneräiset käsityöt

Pöllö kirjoitti ufoistaan ja sain idean kaivaa omat ufoni kaapista. Ufot eli unfinished objects, "keskeneräiset käsityöt".
Minulla on kaksi tosi ufoa ja kolmas taitaa tulla siitä syksyllä aloittamastani piposta, joka on purettu useaan kertaan ja on nyt kesken eräisenä ties missä.
Ensimmäinen ufo on perintöufo. Kesäinen puuvillaneule, jonka edes mennyt äitini on neulonut puoli valmiiksi. Todettakoon, että tuo neule saattoi hänelläkin olla ufona 10 vuotta. Sen tiedän, että itse en saa tuota valmiiksi, joten haluaisin lahjoittaa tuon eteen päin. Ilmianna siis itsesi jos haluat tuon projektin. Lähetän sen lankoineen halukkaalle. Ohjetta ei valitettavasti ole tallella.

Toinen ufo on tyttärelleni joskus aloittamani villapaita, joka on hihoja vaille valmis. Nyt tuo ei tuolle vanhalle taida sopia. Ajatuksissa on tehdä se veljen tyttären pojalle eli minulla on pari vuotta ainakin tehdä se valmiiksi 🤣.


Työreissulla

Aamulla hyppäsin matkaan ja kilkuttelin muutama sata kilometriä työhön liittyvään seminaarin. Huominen päivä vlerähtää vielä täällä mielenkiintoisten asioiden äärellä. 
Täällä on ollut hyvät appeet, vähän liiankin hyvät. Kuvassa on kevyt illallinen 😄.
Paljosta istumisesta huolimatta olen saanut päivän aktivisuustason saavutettua ja vältettyä, ettei yhtään passivisuus leimaakaan ole tullut. 
Leppoisaa tiistai-iltaa!

Mihin tää aika menee

Mihin ihmeeseen mun aika menee? Pitää vissiin ruveta pitämään aika päiväkirjaa. Ajatuksissa on ihan oikeasti miettiä mihin aikani käytän, mistä nautin ja millaisten ihmisten kanssa vietän aikaani. 
No tämän viikon aikana on käyty töissä, on harrastettu, on lenkkeilty (2x), on juhlittu ja ihan vaan kotoiltu. 
Tänään kävin perheen kanssa Ikeassa. Lihapullat jäi väliin, mutta muutama hodari haukkaistiin kotiin lähtiessä matkaevääksi.
Katselin Ikeassa pimennysverhoja. ja tauluja.

Matkaan lähti pimennysverhot, jälkiruokalusikat ja led-valolista.

Salaatteja olen syönyt viime viikolla paljon, lähinnä kana-ja lohisalaatteja.


Mä oon aika pliisu nykyään, kun en oo munaakaan saanut säikäytettyä kunnolla. Melkoisella nykertelyllä  sain kuorittua munan salaattiin.
Tuorepuuroa tulee syötyä nykyisin vain viikonloppuisin, sillä käyn usein töissä aamupuurolla. Tänään herkuttelin kuvan puurolla. 
Nyt hieman purkausta...
Tällä viikolla mielen päällä on ollut ihmissuhteet, niiden syvyys versus pinnallisuus. Kuinka…