10 viikon rutistuksella kohti pysyvämpää hyvinvointia

Ilmoittauduin 10 viikkoa kestävään työhyvinvointivalmennus tyyppiseen juttuun, kun siihen tuli mahdollisuus ilmaiseksi osallistua. Valmennus on kokonaisuus, jossa keskitytään kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin kuten ravintoon, mieleen, stressinhallintaan ja liikuntaan yms. 

Seuraavan 10 viikon aikana on 4 aktiviteettipäivää viikossa. Luvassa aktiviteetteina on liikuntaa, "luentoja", pohdintaa/tehtäviä yms. Josko tällä kertaa saisin järkeviä ja pysyviä muutoksia, se on ainakin tavoitteena tähän juttuun lähtiessä. 

Mielenkiintoista nähdä miten tämä Lifted work -valmennus eroaa muista nettivalmennuksista. Todettakoon, että minulla ei ole muista kuin Fitfarmn valmennuksista kokemuksia ja ne on hyvin ruokavalio/liikuntapainotteisia.

Seisoin eilen peilin edessä ja totesin, että airbagit on tässä jossain vaiheessa lauenneet eli siltäkin osin nyt on syytä tarttua toimeen ja tämä valmennus kenties tuli kuin tilauksesta. 

Jouduin tänään kaivelemaan kaappeja eilisen peili säikähdyksen jälkeen ja varmistamaan, että ensi viikolle löytyy kolttu, jolla voi mennä ihmisten ilmoille. 

Tätä ihanuutta ehdin ihailla jo kaupassa, mutta kun ihan käypänen mekko löytyy (ja mahtuu päälle) omasta vaaterekistä, niin tuo saa luvan jäädä kauppaan. 

Kylä lähtee vai miten se nyt oli...




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli