Laiskiainen vähemmän laiskana

Tänään on ollut puuhapäivä. Tilasin puita talveksi... no tuossa pinossa taitaa olla pariksi kolmeksi talveksi 😄. Tänään en saanut koko kasaa pinottua eli puuhaa riittää useammaksikin illaksi. 

Puiden pinoaminen näkyi myös päivän aktiivisuustasossa.

Kuvassa komeilee uusi motivaattorini Polarin A370, jonka hankin uuvahtaneen Loopin tilalle. Loop oli ahkerassa käytössä n. 3,5 vuotta. Tuo uusi tuttavuus tuntuu Ihan mukavalta päivän käytön jälkeen. 

Syömiset on olleet oikein hyvät. Aamupuuro, kalaa lounaaksi, porkkanoita välipalaksi, nakkikastiketta päivälliseksi ja iltapalaksi Fazerin uutta kaura siemenleipää. Siemenleipä oli oikein maukasta, suosittelen maistamaan, jos sattuu eteen. Siemenleipää on rukiisenakin, mutta sitä en vielä ehtinyt maistaa, ostin kyllä.

Nyt äänikirjan kera nukkumaan. Kauniita unia!




Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Useampi tunti noita pinotessa meni. Perhe loisti poissaolollaan 😄. Tosin tuo pinoaminen oli itselle ihan mukavaa kun samalla kuuntelin äänikirjaa.

      Poista
  2. Nyt on ahkera Laiskiainen. Hienoa!

    VastaaPoista
  3. Halkopino, luonnollista tervettä liikuntaa. Ahkera sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuollaisesta puuhailusta jossa näkee kättensä tulokset ja joutuu fyysiseen työhön. Todella mahtavaa vastapainoa omalle työlle, joka ei ole lainkaan fyysistä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli