Melkein viime viikonlopun toisinto

Lauantaina laiskana ja sunnuntaina ahkerana meni tämäkin viikonloppu, melkein siis toisinto viime viikonlopusta. Tänään ulkoilin ihan muuten vaan ja viime sunnuntaina sienestin. 

Eilen tuli laiskoteltua vähän pakon sanelemana, podin hiukan selkää kun se oli ottanut jostain itseensä. Lauantai-iltana otin troppeja ja tänään selkä oli ihan eri planeetalta. 

Sieniä pongasin ulkoillessa, mutta täytyy todeta, ettei mitään hajua noistakaan sienistä.

En voi olla ihastelematta eri sävyisiä pihlajanmarjoja. Niistä olisi ihana tehdä ovikranssi.

Ostin perjantaina kaupasta pienen palan Suomea kun halvalla sai, mutta korostan, etten ole sitä syönyt. Laiskiaisen täytyy tunnustaa sen verran, että vaikka suklaasta tykkääkin ja makeaan olen heikkona, harvemmin suklaaseen on oikeasti himoa. Salmiakki ja laku on enempi tosin niitähän näytin ihan lääkkeeksi ja hoidan niillä alhaista verenpainetta 😂.

Syömisistä sen verran, että eilen syömiset oli "surkeita" ja tänään söin tosi fiksusti. Liikunta ja aktiivisuus korreloi suoraan järkevään syömiseen.

Nukkumatin kanssa on treffit jo kympiltä, sillä huomenna on silmien tuijottelua suurella kirkolla ja sinne tarvii lähteä jo kukon laulun aikaan.




Kommentit

  1. Jagulaari on pysynyt tiukkana. Vaikka naapuriin avattiin uusi hieno Prismakin, ei olla käyty siellä hakemassa herkkuja ( juuei, siellä oli avajaispäivänä ihmiset jonottaneet jo tuntia ennen, ennen kuin kauppa avattiin - eikä edes ämpäreitä jaettu :D).
    Eilen ja tänään olen reippaana syönyt kasviksia *taputtaa itselleen karvaisia käsiä* Hillosipuli meinas vähän tökkiä, tunnustan.
    Tänään syötiin kanan kanssa Pirkan Juuresranskalaisia - oli ihan hävittömän hyviä! Suosittelen vilpittömästi. Onneksi on vielä toinenkin pussi pakkasessa. Ja toivoakseni tuossa lähi K-Marketin pakastealtaassa lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaasta oon pysynyt erossa, muita herkkuja on uponnut. Nyt on aika aloittaa oikeasti se ryhtiliike 😄.

      Noita juuresranskalaisia en ole nähnytkään, täytyykin muistaa ostaa niitä kun menee seuraavan kerran Cittariin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli