Sunnuntain teemana muutoksia

Olo on hiukan epätodellinen, sillä tänään luovuin monivuotisesta harrastuksesta. Olo on haikea, mutta helpottunut. Suurin innostus harrastukseeni oli mennyt, joten nyt oli oikea aika lopettaa. Nyt joku toinen jatkaa uudella innolla sen parissa, "harrastusvälineet" matkasivat maailmalle. 

Syyskuu vaihtui lokakuuksi aika huomaamattomasti. Tänään söin palan suklaata, maistoin uutta makua, mutta en kokenut suurta himoa suklaaseen, hyvä niin. Syyskuu oli pienten oivallusten aikaa ja erityisesti loppukuusta sain piirun verran enemmän liikettä itseeni.

Sunnuntaina oli kodin järkkäystä, tavaroiden ja huonekalujen siirtoa huoneesta toiseen. Repulle kommentoi, ettei minulla enää ole kirjoja, mutta yllättävän paljon niitä sitten olikin, eikä tuossa vielä kaikki  😄

 Kirjoja siirrellessä löysin myös muutaman suosikkikirjan lapsuudesta. Rakkain niistä oli Maria Gripen "Pörriäinen lentää hämärissä". Itseasiassa siihen kirjaan tutustuin ensin kuunnelmana. Kuuntelin muutama vuosi sitten kuunnelmaan uudestaan ja ihan viihdyttävä se oli edelleen. Toinen nuoruuden suosikki oli Aapelin "Koko kaupungin Vinski". Siitä taidetaankin tehdä elokuvaa, joten täytyy alkaa pohtimaan kenenköhän lapsen "liisaan", että pääsen leffaan.


Lopulta juhlistin iltaa lasillisella ystäväni, vanhan invalidin kanssa, joka on suosikki portviinini.


Kynttilöiden polttokausi on myös avattu.

Iloa ja valoa ensi viikkoon!




Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli