Tiistai

Tänään olin ajatellut nauttivani ylhäisestä yksinäisyydestä sohvan pohjalla töiden jälkeen, mutta aina ei mee niin kuin suunnittelee. Teinin illan harrastus oli peruttu, setä päätti ilahduttaa vierailulla ja velipoikakin päätti pyörähtää, että se siitä rauhaisasta illasta 😄. 

Huomenna ja torstaina onkin sitten illalla monenmoista menoa, mukavia juttuja harrastusten parissa. Välillä harrastuksiin lähteminen tuntuu "vaikealta" mutta niistä saatu ilo ja energia vie eteenpäin ja sitä jälkeenpäin ihmettelee sitä "lähtöhannausta". 

Maanantaina kokeilin kavereiden kovasti kehumaa nachopeltiä. Oikein makuisaahan se oli, mutta ei niin kevyttä.  Kuvittelisin, että voisin tehdä tuota toistekin.

Eilen kävin elokuvissa katsomassa Kingsmanin kakkososan (Kultainen kehä). Leffa oli Bond tyyppinen toimintaelokuva huumorilla höystettynä. Yksi suosikki näyttelijöistäni Colin Flirh tietysti teki elokuvasta entistä paremman. Elton John oli myös loistava.
Ykkös osan katsoin dvd:ltä sunnuntai-iltana ja siitä innostuneena kävin tuon kakkososan katsomassa leffassa. Ykkösosa oli mielestäni aavistuksen parempi kuin tuo kakkososa. Siinäkin oli suosikkini Colin.

Tämän päivän ruokailut:
Kaurapuuro voisilmällä
Kesäkurpitsakeitto & jälkiuunileipä
Lasagnette, paprika, tomaatti
Maksamakkaraleipä

 Nyt vuorossa on "iltasadun" kuuntelu. Äänikirjat ja kuunnelmat ovat hyviä unijuttuja eli seuraavaksi niiden pariin.






Kommentit

  1. Se onkin jännä, että kun oikein asettuu ajattelemaan, että nyt nautin omasta olostani, kaikki pukkaa päälle, mutta jos tuntuu tylsältä olla yksin, kukaan ei muista, eikä edes vastaa. Kiusa se on pienikin kiusa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli