Keskeneräiset käsityöt



Pöllö kirjoitti ufoistaan ja sain idean kaivaa omat ufoni kaapista. Ufot eli unfinished objects, "keskeneräiset käsityöt".

Minulla on kaksi tosi ufoa ja kolmas taitaa tulla siitä syksyllä aloittamastani piposta, joka on purettu useaan kertaan ja on nyt kesken eräisenä ties missä.

Ensimmäinen ufo on perintöufo. Kesäinen puuvillaneule, jonka edes mennyt äitini on neulonut puoli valmiiksi. Todettakoon, että tuo neule saattoi hänelläkin olla ufona 10 vuotta. Sen tiedän, että itse en saa tuota valmiiksi, joten haluaisin lahjoittaa tuon eteen päin. Ilmianna siis itsesi jos haluat tuon projektin. Lähetän sen lankoineen halukkaalle. Ohjetta ei valitettavasti ole tallella.


Toinen ufo on tyttärelleni joskus aloittamani villapaita, joka on hihoja vaille valmis. Nyt tuo ei tuolle vanhalle taida sopia. Ajatuksissa on tehdä se veljen tyttären pojalle eli minulla on pari vuotta ainakin tehdä se valmiiksi 🤣.



Kommentit

  1. Ei hitto;DDD Nää perintöufot on kyllä jo ihmeellisiä? Miyähän muuta teiltä mahtaa löytyä kaapeista? Isoisän karkkipapereita? :O

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli