Kiinalainen keskiviikko

Tänään kävin herkuttelemassa kiinalaisessa eli tänään oli kiinalainen keskiviikko. Hyvää, mutta ei niin kevyttä. Noissa kiinalaisissa puffissa tuntuu nykyään järestään olevan sushejakin, mutta täytyy todeta, että kun on päässyt kunnon sushien makuun, niin ei noi buffan sushit enää niin erityisesti maistu.

Lounas oli vähän kevyempi kun yllä olevat "päivällis-iltapalat"


Puolustelen tuota "rasvatankkausta" kylmällä kelillä. Aamulla oli talven pakkasennätys.

Nenääni en ole yhtään ylimääräistä ulos laittanut. Liikuttu on ainoastaan akselilla koti - työ - kauppa. 

No meidän pihalla muut on ulkoilleet. Milloinkohan saan aikaiseksi hankkia riistakameran kuvaamaan mitä kaikkia öttiäisiä tuolla pihalla pyörii. 



Ps. Toivottavasti Sus luit eväiden kera





Kommentit

  1. Scrtollasin kuvat äkkiä pois näkyvistä;) Täytyy alkaa käymään silloin tällöin rafloissa, en ole es kiinalaista safkaa koskaan maistanut. mulle kun tuo ruoka tuppaa olemaan apetta eli miettimisen raaka-ainetta eli energiaa. Toki nautin kun ruoka maistuu hyvälle mutta sillä ei ole niin suurta painoarvoa että jaksaisin panostaa siihen taloudellisesti.
    Kävin yhden kokkikaverin kanssa tästä pitkän väännön ja hän ei millään meinanu ymmärtää mun asennetta;D
    Oli kyllä viileätä aamusta, piti päivän liikuntakiintiö eli kävely sijoittaa tasan siihen iltapäivän lämpöisimpään ajanjaksoon, nyt on ihan kirkas taivas ja mittari laskee huu. Tosin täysikuu näyttää makeelta, aouuuuu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucky you. Mulle maistuu makea ja suolainen... ja sen kyllä huomaa ;). Silloin kun ruuasta nauttii kunnolla on hyvä fiilis. Joskus taas tulee mätettyä ilman ajatusta, aivan liikaa.

      Poista
  2. Syöminen on nautinto vaikka on myönnettävä, että minäkin lähinnä tankkaan. Pitääkin siirtyä taas nautinnon puolelle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli