Aurinkoinen maanantai ja pohdintaa päivän uutisista


Päivää piristi kummasti tuo taivaalla möllöttänyt aurinko. Tolla auringolla on hurjan energisoiva vaikutus. Haaveissa olisi päästä talvella auringon paisteeseen, mutta saas nähdä kuin käy, vähän huonolta näyttää. 

Työpäivään mahtui taas muutaman sadan kilometrin ajelu ja mikäs sen upempaa kuin ajella auringon paisteessa hyvässä kelissä. No todettakoon, että kotiin palatessa viiden jälkeen oli jo aika hämärää.


Herkuista täytyy todeta, että tiukkana ollaan edelleen. Herkutonta takana ruhtinaalliset 8 päivää. Edessä olisi vielä aika monta herkutonta päivää jos meinaan vanhaan iltapukuuni mahtua joulukuun alussa ja siitähän lähdetään, että mä mahdun siihen, vaikkei se ole helppoa.

Autolla ajaessa tulee kuunneltua radiota ja sieltähän tulee paljon uutisia. Itsekseni sitten jupisen mielipiteitäni ;). Seuraan toki muutenkin aktiivisesti uutisia. Tänään ykkösuutisena on viime vuoden verotiedot. Kummasti ihmisten tulot tuntuvat kiinnostavan. Mietin miksi minun pitäisi tietää mitä kukakin on tienannut? No, huvinsa kullakin.

Päivän liikuntana on kotijumppaa. Se on vielä tekemättä, joten ei kun jumppaamaan ja sitten saunaan.

Heippa ja mukavaa iltaa!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli