Kevättä ilmassa

Tuntuu olevan kevättäilmassa, kun pihalla astelee. Voikukka kukkii ja syreenissä on vihreitä lehtiä ja silmuja. Ties vaikka tässä tulisi itsellekkin kevättärintaan. Juu nautitaan aurinkoisista päivistä, kohta tulee lunta tai no ensi viikolla se tulee vielä vesisateena.


Tässä kohtaa piti tosiaan olla kuva syreenin silmuista ja vihreistä lehdistä, mutta hups silmukuvat katosi jonnekkin kun tyhjentelin täyttynyttä kännykän muistia. Pitäisi harkita uutta kännykkää kun muisti tuntuu tilttaavan ja päivitysten kanssa meinaa olla probleemeja, ei vaan raatsis. 

Ruokailut tänään: aamulla rahkaa, lounas salaattia, välipala banaani, päivällinen salaattia ja iltapalaksi miniannos tuorepuuroa. Ei herkkuja ;).

Ilta meni ulkoillen ja Looppi kertoi minun olleen tänään reipas ja aktiivinen. 

Olen yrittänyt satsata riittäviin yöuniin menemällä ajoissa nukkumaan. Ulkoilun jälkeen uni maistaa upeasti, joten nyt nukkumaan. 

Hyvää yötä!







Kommentit

  1. Olen nähnyt kans voikukan, mutta itse odotan kyllä lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se lumikin kiva, jos ei sitä tule liikaa. Tosin lumityöthän menee kuntoilusta.

      Poista
  2. Onneks en oo nähnyt voikukkia, mutta lunta ja pakkasta kaipaisin minäkin. Ihan jo luonnonystävän näkökulmastakin; luontokin kaipaa niitä, jotta saisi levätä ja valmistautua oikeasti uuteen kevääseen ja kesään.

    Mutta. Syötkö sinä Laiskiainen oikeasti ihan varmasti tarpeeksi? Tosin nuo sinun salaatit on varmaan ihan ruokaisia salaatteja, mutta tämänpäivän ruokalista näyttää minustakin hurjalta, vaikka mun ruokalistani tältä päivältä saa kyllä kaikilta sapiskaa, tiedän sen jo etukäteen. Possu Munkin Hilma-tätiä mukaellen; kuunvalolla meni tämäkin päivä :( Ja oikeastaan sanan varsinaisessa merkityksessä: melkein nukkuessa koko päivä.

    VastaaPoista
  3. Täytyy toivoa, että nuo sireeni jaksaa lähteä keväällä liikkeelle kun ottivat tuon varaslähdön. Kyllä minäkin sitä lunta odotan, mutta vain ihanpikkusen :).

    Ruokailut on aika minimissä mutta mun rahka esimerkiksi sisältää siemeniä, lesettä yms, salaateissa on yleensä kanaa, kalaa tai kinkkuleikette yms. Lisäksi öljykastikkeena, siemeniä, ehkä raejuusto ja leipäkrutonkeja. Salaattiakin on aina reilulusti, lisukkeista nipistetään. Päivän kokonaiskaloreita en ole laskenut, mutta ne jäävät alle 1500 reilusti.

    VastaaPoista
  4. Täällähän menee hienosti, ruokailu ja liikunta, unta unohtamatta. Keho kaipaa myös säännöllistä lepoa, se on sitä tervettä eloa ja oloa. Oikein hyvää viikonloppua! Olet hyvä esimerkki jokaiselle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli