Perjantai, lauantai

Perjantai on kyllä ihan poppispäivä perusviikkoa tekevälle. Se on "lupaus" alkavasta viikonlopusta. Lauantain ihanuus on siinä, että se on oikeasti vapaapäivä ja tietää vielä, että on yksi vapaa edessä. Tämä viikonloppu näyttää mukavan rennolta eikä kalenterissa ole mitään aikatauluttettua menoa, se on luksusta. Tekemistä on toki paljon.

Perjantain ja itseasiassa lauantainkin syömiset olivat lähes kopio torstaista. Erona että perjantaina toinen salaatti vaihtui lasagnetteen ja tänään korvasin välipala banaanin ateriankorvikepuurolla. 



Aina silloin tällöin tulee käytettyä noita ateriankorvikkeita esim. töissä, jos ei ole eväitä, eikä jaksa lähteä syömään tulee otettua ateriankorvike. Ne on ihan näppäriä ja olen löytänyt muutamia makuja joita voi syödäkin. Suolaiset ateriankorvikkeet (keitot) eivät mene kyllä millään alas. 

Kokemuksia pelkillä pusseilla elämisestäkin löytyy laihdutushistoriastani. Ne olivat hyvä startteri, mutta eihän niistä pitkää iloa ole, jos ei oikeasti opi syömään oikein. 

Herkkulakkoa on takana 13 päivää, eikä ole tehnyt vielä tiukkaakaan, vaikka juuri tuossa vieressä repsottaa avoimenaan lapsen karkkipussi ja talo oli eilen "täynnä" pitsaa syöviä ihmisiä. Itselläni tämä herkkujen välttely tuntuu olevan ihan henkimaailman juttu, sillä ei mulla miteenkään rautainen itsekuri oo.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli