Lämpörullat

Olen pitkään haaveillut lämpörullista, kun ennen käyttämäni tarrapaplarit eivät sovi näin pitkiin hiuksiin. Ulottusko noi hiukset nyt sitten lapaluihin. Muutaman kerran hiuksiini on laitettu lämpörullilla kampaajan kiharat. Ne tuntuivat tulevan tosi vaivattomasti.


 
 

Olenkin silloin tällöin katsellut kaupasta lämpörullia, mutta ostaminen on vain jäänyt ja asia on välillä unohtunutkin. Nyt kun tuo kampaus asia on ajankohtainen aktivoidun tässäkin asiassa ja satuinkin löytämään nettikirppikseltä uuden veroiset lämpörullat lähes ilmaiseksi. Nyt on sitten kokeiltu kikkuroita rullilla itselle ja tyttärelle ja täytyy todeta, että hienoja tulee, helposti. Itsenäisyyspäivän juhliin kampaaja tekee onneksi kampauksen, mutta ainahan sitä on pienempiä juhlia, johon tulee hiukset laitettua itse.

Tänään liikuntakalenteri soi lepoa, sattuipa hyvin tänään en taas liikkumaan olisi ehtinytkään, kotitreenikin olisi mennyt liian myöhäiseksi. Tosin en kyllä ehtinyt rentoutumaankaan, mikä luukun tehtävä tänään olisi ollut. No jos rentoudun huomenna, kun huomisen ohjelmassa on workout jumppa. Mä tosin oon menossa ryhmäliikuntaan eli sitäkin vähän sävellän.

Tänään ruuat tuorepuuro, kanasalaatti, puuro, "lohivoileivät", rahka eli samaa peruskauraa, kun viimeisenä neljänä viikkona on ollut.

Ihanaa torstai-iltaa ja hei huomenna on perjantai! Mulla onkin pitkä viikonloppu edessä, kun pidän maanantaina lomapäivän.





Kommentit

  1. Lämpörullat oli myös Possun kummitytön lahjalistalla, mutta Possu valitsi sieltä silti jotakin muuta. :)

    Oi, Onko Laiskiainen menossa Linnaan?

    VastaaPoista
  2. Onneksi Laiskiainen on helppo tuntea sieltä Linnan väkipaljoudesta, kun meillä on käytössä kuva. Lupaan nostaa lasillisen vaaleanpunaista cavaa heti, kun Laiskiainen astuu käteltäväksi.
    Minä olen jotenkin unohtanut tuon liikuntakalenterin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasta tunnistaminen voi olla vaikeaa, kun meikki ja kampaus hämäävät, mutta hymystä ainakin tunnistaa ;).

      Poista
  3. Oikein onnistuneita kiharoita toivotamme Siniseltä sohvalta. Meillä on kaapsissa Isännän joskus jouluksi ostamat lämpörullat, sellaiset vesihöyryllä lämmitettävät. Tarttiskohan kaivaa esille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ainakin todella näppärät ja tulee mahtavat kiharat.

      Poista
  4. Oi ihanaa, vilkutathan meille? Ja sitten kun sua haastattellaan, niin lähetät terveisiä? Meidän muiden kutsut kun on ilmeisesti taas kadonneet postissa tai sitten meidät on unohdettu kutsua. Mutta kun ei meillä ole valmentajaa/manageria, joka olisi soittanut sinne kansliaan ja kysynyt, että mitä, missä se kutsu oikein on, niin täällä vaan juhlakoltuissamme sohvilla istutaan ja odotetaan, koska astut esiin. Pyydä jooko Saulia ja Jenniäkin vähän vilkuttamaan meille ;) ;)

    Muista käydä kokeilemassa, josko arpaonni suosisi mun Joulukalenterissa - Puolisko on lahjomaton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilkutusta todennäköisemmin mut huomaa kun kompastun korkkareineni :). Tuskin kukaan tällaista murisevaa laiskiaista haastattelee :D.

      Mä oon vähän huono osallistumaan arvontoihin ;).

      Poista
    2. Ei tarvi kun sanoa vaikka heippa ;)
      En vaan haluis, että jätät ja unohdat mut, vaikka mä näin jo otinkin varaslähdön joulun viettoon - vaikkei kyllä pitäisi, että sitten aattona jaksaa. Harjoitus ei ehkä teekään mestaria. Molempi parempi.
      Mutta musta ei niin vaan eroon pääse, mä käyn sitt riivaamassa sua täällä, jos ei sua näy :D

      Poista
    3. Ei Laiskianen ketään unohda. Kyllähän joulua pitää harjoitell :).

      Poista
    4. Ja kohtuudella sitten Linnan herkkupöydästä! ;DD

      Poista
    5. Tungos ja tiukka juhlapuku pitää varmaan huolen kohtuudesta : D.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli