Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2024.

Värihaaste violettiä, liilaa

Kuva
Repolaisen värihaasteessa vuorossa violetti…  Violetti, liila vai mikä se nyt on, on itselle ok väri. Kuitenkaan se ei ole mikään suosikki, joten sitäkään ei ihan hirveästi kotona ole. Muutama vaate löytyy, niin ja muutamat kengät taitaa olla.  ”Kameran” rullasta jotain löytyi kun oikein scrollasi. Ensimmäinen kuva on terassilta, toinen autopesusta, kolmas on jostain ilotulituksesta, neljäs mun upea rintanappi, viides kaara Havannan kadulta ja kuudes yhdet niistä liiloista kengistä.          

Viikonloppu aktiviteetteja

Kuva
Viikonloppu meni vauhdilla. Metsä soi mukavasti antimiaan. Olin aivan täpinöissäni kun löysin mökin pihastakin muutaman kanttiksen. Itseasiassa on laitan aina perkuu jätteet pihan perälle, mutta nämä oli toisessa paikassa. Viime kesänä löysin pihasta myös suppiksia.    Saatiin keitettyjä rapuja. Harvinaista ja aika ”työlästä” herkkua.    Tällaisen unelma kanttis löydön tein metsäretken varrelta. Itselle tuo oli iso löytö.  Ensimmäisen kerran poimin myös torvisieniä lähimetsästä.  Löysin niitä viime syksynä samalta paikalta, mutta ne olivat siinä kohtaa jo liian vanhoja poimittaviksi. Viikonloppuna paistoi aurinko ja hetken päästä olikin melkoinen myräkkä.   Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Eka työpäivä ja hyvät uutiset

Kuva
Tänään oli oikein hyvä päivä! Aamusta oli aika leikatun rinnan tsekkaukseen ja ultrassa se oli ok, taas voi hengähtää. Ultrasta singahdin töihin. Päivä oli tosi vauhdikas, tämän toki tiesinkin jo etukäteen. Huominen päivä on myös täyteen tykitetty, joten loman aikana kertyneiden meilien tms. purku jää perjantaille. Liikunnankin suhteen päivä oli hyvä 16 000 askelta on ihan hyvä saldo ilman, että olen käynyt erikseen lenkillä. Arjessa tulee ihan huomaamatta askelia.

Töihin paluu huomenna

Kuva
Niin se vain pisinkin vapaa loppuu aikanaan. Huomenna alkaa siis työt. Alun perin piti mennä vasta ensi viikon maanantaina. No, kun lyhensin lomaa alusta ja lopusta, niin sain ylimääräisen vapaan sitten elokuulle. Loma meni ihan lähiympäristössä ilman mitään erityistä reissua. Itseasiassa suurin osa vapaasta meni mökillä. Yhteenveto lomasta…Olen uinut, saunonut, samoillut metsässä, syönyt hyvin (myös mansikoita ja herneitä), nauttinut ihan vain olemisesta ja läheisistä. Olympialaisiakin on katsottu.  Tavoitteena on syksyllä aktivoitua liikkumaan ja turista kuulumisista useamminkin.