1. päivä alkaa olemaan pulkassa

Jep jep. Ensimmäinen päivä alkaa olla pulkassa. Vähäks hienoo, vaikka pieniä mutkia päivässä olikin :D. Kuvittelin lukeneeni ohjeet hyvin ja huolella, mutta tässä vaiheessa voi todeta, ettei kaikki mennyt niin kuin Stromsössä ;). Olin aamulla niin iloinen kun muistin ottaa eväät mukaan... Jossain vaiheessa havahduin, että mitäs mä söinkään lounaalla. No söin sitten 200g herne-maissi-paprikaa ja "saiko niin tehdä, ei kai niin saa tehdä". Tästä suunta on vain ylös. En anna pienen lipsahdukset romuttaa hyvää jättihyvääfiilistä.

Katselin Jutan tsemppiterkut ja kotitreenivideon. Sain hiukan tolkkua kotitreeniohjelmaan. Kävin treenin kevyesti läpi,lähinnä perehtymismielessä, kyllä siinä sai hien iloisesti pintaan. Riittävillä toistoilla kotitreenikin tuo varmasti tuloksia. Salillakin yritän käydä, mutta tuo kotitreeni tulee olemaan iso osa GFG-haastettani. Lisäksi tuli käytyä ulkoiluttamassa sauvoja, ei aivan ohjeen mukaan aamusta ja kotitreenin jälkeen. Musta ei oo aamukuntoilijaksi. Hyvä, että ehdin kasiksi duuniin. Kotitreenin jälkeen hikisenä en voi kuvitella lähteväni lenkille näillä pakkasilla, vaikka videossa niin Jutta suosittelikin.

Valmistauduin myös huolella päivään nro 2. Tein 7 annosta jauheliha, tomaatti, paprika, sipuli ja kaalimössöä. Ei ehkä niin kaunista, mutta hyvää!






Lisäksi "keitin" tuorepuuron valmiiksi aamuksi. Niin se vaan on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tästä on hyvä jatkaa... Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ja toivoen, ettei ennakoivatekstin syöttö ole kovin katseita "kirotusvirheita" aikaan saanut "Hyvää yötä!"

Kommentit

  1. Kiva että täälläkin eka päivä mennyt hyvin =) siitä sitten vain jatketaan samaan malliin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli