Ensimmäisen päivän aamun tunnelmat ja lähtömitat

Tästä se lähtee GFG:n ensimmäinen päivä polkaistu käyntiin tuorepuurolla. Lounas ja välipalakin tuli aamulla lastattua matkaan. Jee muistin :).

Seuraavan kolmen viikon aikana focus on aika tiukasti ruuassa. Tämä vaati tältä laiskiaiselta melkoista suunnitelmallisuutta ruuanlaittoon/ruokailuihin. Tätä toki jouduin opettelemaan jo aiemmassa painon pudotusprojektissani, jossa pudotin monta kymmentä "voipakettia" kropastani ;).
Kokkailu ei koskaan ole ollut erityisesti mun juttu. Täytynee etsiskellä tähän GFG:hen soveltuvia ruokaohjeita, tosin kolme viikkoa sitä seisoo vaikkaa päällään ja suo ihan noita "tuollaisenaan.

Mietiskelen jo tässä, että kuinkakohan kauan tällä ruokavaliolla voisi mennä :D tuon 3 viikon jälkeenkin.

MITAT lähtö:
Pohje 38,5 cm
Reisi 60 cm
Lantio 99 cm
Vyötärö 80 cm
Rinnanympärys 95 cm
"Haba" 31 cm
Paino 73,4 kg (ei normi)
Viikonlopun suolaisten mässyjen ja herkkutankkauksen jälkeen tuo paino on ainakin kaks kiloo yläkanttiin. Tuli vähän mässättyä ;), kuin viimeistä päivää. Itseasiassa tuo paino on ollut 68-69 kg jo aika pitkään.

Tämän aamun punnituksen mukaan lähden liikkeelle painoindeksin normaalipainon ylärajoilta.  Ensi kesän tavoitepaino on 62 kg, joten saa jo tässä vaiheessa noita kilojakin kadota, mutta siitäkin huolimatta pääpaino on kiinteytymisessä.

Hyvää GFG-haastetta kaikille!

Kommentit

  1. niin..tästä se alkaa, tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. Sun blogi vaikuttaa kivalta :) Olisitkohan halukas lisäämään blogiasi blogilistalle niin voisin seurailla sitä kautta?
    Ja tsemppiä gfg:hen, samassa veneessä ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin nyt lisäämässä blogini blogilistalle. Toivottavasti oikealle ;).

      Tsemppiä myös sinne!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli