Päivistä sekaisin tai ainakin melkein

Niin se on taas polettu uusi päivä vauhtiin taitaa olla viides päivä menossa ja itseasiassa jo illassa... Eilen jäi kirjoittelut väliin, kun tuli tehtyä töitä kellon ympäri...

Hiukan nyppii tuo kokkailu ;D. Täytyy taas kokkailla useamman päivän lounas/päivällissatseja.  Eli toisaalta ei pitäisi nyppiä yhtään, kun "kerran" näkee vaivaa on pakkasessa hyvä varasto ruokia, jota voi napsia.
Ostin alkuviikosta toisiaan tuon DietMixin ja kerran on tullut pirtelö hörppäistyä. Täytyy todeta, ettei ainakaan tuo mansikka ollut minun makuuni. Onneksi se ei kuitenkaan ollut niin paha, etteikö sitä voisi käyttää. Cittarissa pussukka maksoi jotain 23e ja oli ollu karua heittää tuo raha hukkaan.









Olen enemmän kuin onnellinen, että on viikonloppu tulossa, jos vaikka olisi aikaa satsata enemmän liikuntaan. Tämä viikko on ollut melkoista hulabaloota ja eipä tuo ensi viikokaan näytä yhtään sen paremmalta, päinvastoin (huoh). Hyvällä suunnittelulla saan muutaman kotitreenin tehtyä viikottain ja vähän lenkkeiltyäkin, ehkäpä jumpassakin käytyä kerran pari. Aikaa liikuntaan löytyy, kun vain on motivoitunut, mutta myönnetään, ei se aina helppoa ole.

Pitäisi jaksaa rauhautua kauppaan ostamaan uudet treenihousut, vanhat alkavat vetelemään jo viimeisiä. Ovat kohta jo puhkikuluneet, mutta onhan niillä treenattukin =D melkein pari vuotta. Operaatio olisi helppoa, kun raatsisi maksaa "miljoonia" mutta jotenkin tällaisena pihipaavona ei raatsisi maksaa moni kymmeniä euroja jostain "trikoista" ja kiireisenä kierrellä kaupoissa. Seli seli vanha liikuntaa kohtaan olevat traumani ne siellä varmaan nostavat päätään. Miksei sitä voisi satsata laatuun ja käytettävyyteen. Katsotaan mitä viikonloppuna saan tällä saralla aikaan.


Voikaa hyvin, liikkukaa, syökää ohjeiden mukaan, niin ja muistakaa levätäkin!!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli