Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua

Loppusuora alkaa häämöttää GFG haasteen virallinen viimeinen päivä on startannut ja 3 viikon punnitus-/mittaustulokset ovat huomenna käsillä eli "ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua"! Odotan innolla tuloksia vaikkakin tiedän, että tässä vaiheessa mennään hitaasti eteenpäin

Jatkan Liteen ja aion tosiaan ensi viikon mennä samoilla resepteillä kun viimeiset kolme viikkoakin...Siten ens viikonloppuna täytynee tankata ohjeiden mukaan.

Lite ei tule menemään aivan täysoppiseksi, koska väliin mahtuu lomaristeilyä, pakollisia iltamenoja ja työmatkoja.

 Risteilyllä aion syödä kohtuullisen vapaasti, mutta työreissuilla ja pakollisilla iltamenoilla yritän pitää mahdollisuuksien mukaan ruokailut oikeaoppisina. Harmittaa kovast kun tietää jo etukäteen ettei voi mennä puhtaasti. Tosin aika vaikea olisi löytää elämässäni sellaista 10 viikkkoista ettei olisi erityistilanteita (enkä näillä tarkoita kyläilyjä tai sukuloimisia). Suurimmassa osassa se riittää, että ennakoi ruokailut eli valmistautuu eväillä tai syö ennakkoon, mutta kaikkissa tilanteissä ei näin voi tehdä, etenkin jos on monta päivää tienpäällä.

Toisaalta olen oppinut matkallani sen, että suurimmat vaikutukset ovat arjen valinnoilla ja joskus saa höllätä, ei tietysti "kuurin aikana" kuin tankkauspäivinä.

Päivän tärkein urakka äänestämässä käyminen on suoritettu. Sen verran raikas sää tuolla ulkona, että valitettavan moni jää varmaan sisälle lämpimään, joka sinällään on todella harmi. Itse en ole jättänyt yhtäkään äänestystä väliin enkä hätkähtänyt tuota "pientä" -30 asteen pakkasta.

Vaalien kunniaksi tuli herkuteltua lohimedaljongeilla, isäntä valmisti oikein herkkupäivällisen. Minä jätin vain kastikkeet ja röstiperunat pois ja söin keitettyjä perunoita, jotka nekin maistuivat taivaalliselta.

Tänään on ollut melkoisen kova pala olla ilman Runebergin torttua, se kun on mun suurinta herkkua. No, ensi vuonna sitten ehkä voin hiukan herkutella Runebergin tortulla.


Nyt aloittelen vaalitulosten jännittämistä. Huomenna sitten jännittelen kolmen viikon tulosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli