Lite päivä 3 ja keskiviikko

Tänään on taas syöty Litemäisen runsaasti aamupala, lounas ja välipala...

Flunssa meinaa kolkutella ovella, mutta koetan kovasti olla avaamatta sille ovea.
Kuulostelen kuitenkin oloa, ennen kuin lähden illalla liikkumaan. Aamulla töihin lähtiessä ei ollut kuumetta. mutta nyt alkaa olla aika hontelo olo, joten taidan suosiolla jättää liikunnan huomiseksi.

Liten palstalla Suski tsempassa ihanasti ja antoi asioille toisenkin näkökulman, niin se on, että asioilla on puolensa ja "Asenne ratkaisee aina"...
Jos se flunssa kuitenkin kahmaisee sinut sänkyyn, niin ei hätää, sillä mikään ei ole niin negatiivista ettei siinä olisi jotain positiivista! Flunssaisena voit kääriytyä huopapeittoon lämpimän teekupin kanssa ja nauraa sisällä lämpimässä niille, jotka joutuu tekemään lumitöitä. Lisäksi voit katsoa leffoja tai vaikapa jotain hyvää sarjaa Smile. Toivottavasti flunssa ei kuitenkaan iske, niin voi tehdä jotain mitä todella haluaa eli salille ja jumpiin! Wink Kiitos vielä Suski!

Päivän piristyksestä vastaa Jutta ja superdieetit illalla, joka on oikeesti ihan mielenkiintonen... Sen jälkeen on ihan pakko katsoa se kammotussarja Ruattalaiset miljonääriäidit. Argh miten mä oon näin alas vajonnu =D. No mitenkäs se vanha sananlasku menikään "hulluilla on halvat hyvit ja idiooteilla ilmaiset" . jokainen saa sitten itse päättää kumpaa tämä on =D.

Pitäisi raahautua kauppaan täydentämän rahka- ja raejuusto varastoja. Mahtaa ne lähikaupassa ihmetellä kun mulla on kärryt täynnä rahkaa ja raejuustoa. Perhettä käy hiukan sääliksi, kun tulee jotenkin typistetymmin ostettua ruokaa kaupasta, mutta toisaalta, jos mun safkat ei kelpaa, niin menkööt kauppaan. Eläköön pieni itsekkyys!

Minäpä tästä lähden kauppaan ja alan valmistamaan päivällistä...

Muistakaa tosiaan helliä ja pitää huolta itsestänne!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli