Sujuva sunnuntai.

Sunnuntai ehtoota vedellään ja tässä vaiheessa sitä aina kaihoaa, että kuin ihanaa olisi, että olisi vasta perjantai.

Sunnuntai on mennyt täydellisesti ohjeiden mukaan ja on kyllä ihanaa olla taas "ruodussa". Eilenkin lähti sitten lopulta mopo vähän käsistä. Emme päässet sinne pihviravintolaan syömään minne oli tarkoitus mennä. Menimme sitten Italialaiseen ravintolaan ja siellä sitten tuli vedettyä oikein mässy pastaa ja tottakai kunnon Italialaista jäätelöä. No ei siitä sen enempää...

Vaaka ei ollut kovin ystävällinen tänään ja lieko tuo mikään ihme, koska torstaista lähtien en ole pystynyt olemaan kunnon ruokavaliolla. Torstai ja perjantai menivät suurelta osin työreissun piikkiin, mutta tuo eilinen menee täysin omaan piikkiin. Toisaalta painon nousuun varmasi osaltaan vaikuttaa se tietty aika kuukaudesta.

Kävin tänään ostamassa uuden ruokavalion mukaisia juttuja. Soijalesitiiniraetta löytyi paikallisesta Sokkarista vasta kun kysyin myyjältä. Se oli niin ovelassa paikassa "luontaistuoteosastolla" kuin jääkaapissa. Nyt pitäis muistin alkaa kulkemaan, luin meinaan pussin kuljetesta soikalesetiinin suotuisasta vaikutuksesta muistiin. Ei paha, ei lainkaan paha.


Shoppailin myös itselleni kahvakuulan 5 kg, joka jää varmasi aika alussa jo pieneksi. Lisäksi ostin 2 kg:n nilkkapainot näitä voi pitää lnkillä tai ihan kotioloissa sipsutella hiukan raskaammin :).

Palautus juomana aion edelleen käyttää DietMixiä, kun sitä vielä kaapissa on. Tuskin se tätä rojektia kaataa ja jos kaataa, niin kaatakoon. Ostan sitten Lite ohjeen mukaista juomaa/jauhetta kun tämä loååuu

Hurjan paljon tsemppiä ja kärsivällisyyttä uuteen viikkoon ja ohjelmaan!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli