Aurinkoinen torstai

Yrityksistä huolimatta eilen jäi liikunnat vetämättä. Huoh, en todellakaan oo tyytyväinen itseeni tältä osin. Tänään olen töissä aamupäivästä ilta kymmeneen, joten tänään en edes kuvittele tekeväni muuta, kuin selviytyväni päivän töistä. Tuo liikunta on siis selkeästi heikoin osa-alueeni. Se jää heti kun on kiirettä :(. 

Perjantai ja lauantai ovat taas liikuntapäiviä. Heittäkää pienillä kivillä, jos en "raportoi" blogissani pe ja la liikunnoista :D.

Innostuin näistä "pikakeitoista" ja eilen tein eilenkin keittojuures-kanakeiton. Se oli tosi simppeli tehdä. Juurekset vedessä mikroon 6 minuutiksi, sitten lisäsin paistetut kanasuikaleet ja maustoin suolalla, valkosipulilastuilla,  inkiväärillä ja kurkumalla. Hyvää oli. Lisukkeenä oli sitten raejuusto-Realia, jonka päälle riputtelin vähän mausteita.

Tänään siis töitä ja vielä kerran töitä, niin ja hyvää Lite-ruokaa :D.

Ihanaa ja aurinkoista torstaipäivää!






Kommentit

  1. Pikkukivet jemmattu taskuun päivityksiä odotellen tai niiden puuttumista ;)

    Ruokapuolta on tosiaan helppo vielä noudattaa, koska ilmeisesti sitä pitää syödä muutenkin jotta hengissä pysyy, mut itsellänikin välillä kehtuuttaa lähteä salille, mutta kovasti yritän noudattaa ja pitää suunnitelmasta kiinni.

    Elämänmuutoshan (tiukkaakintiukempi dietti saattas kaatua..) ei siihen kaadu jos joku liikunta jää välistä tai tulee ylimääräinen suklaapala syötyä. Tosin tulosten saavuttaminen hidastuu, mutta itselle me tätä tehdään. Ymmärrän tuon aamupäivästä ilta kymppiin työvuoron, että siinä ei enää jaksa ajatella muuta kuin lepoa työpäivän jälkeen! Huomenna on uusi päivä ja myös ylihuomenna :D

    Hyvää naistenpäivää :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli