I´ll be back

Heipparallaa, nyt on loma lusittu ja todentotta herkuteltu on... Mopo karkasi tosiaan käsistä =(. Olen käynyt tiukkaa keskustelua itseni kanssa tästä käyttäytymisestä. Pystyn syömään päätettyäni tiukankin ruokavalion mukaan, mutta sitten kun höllään lähtee mopo käsistä. Eniten vaikeuksia tuotti makeat ja suolaiset herkut. Pullo lonkeroa ja lasillinen punaviiniäkin tuli otettua, mutta jotenkin alkoholi ei vain maistunut. No, en ennenkään ole ottanut paljoa, mutta nyt ei maistunut sitäkän vähää. Vettä kroppa kaipasi kovastikin, kun sitä tuli juotua normaalia vähemmän, vaikka yritinkin kovasti sitä juoda joka välissä.

Lomalla onneksi tuli käpsyteltyä oikein kovasti, mutta muuten liikunta jäi todella vähiin. Huomenna ajattelin aloittaa tehokkaasti kuntosalilla ja käveylenkillä.

Tänään söin (ensimmäisenä kotipäivänä lomalla) Liten mukaisen aamupalan ja ai, että se maistui ihanalta. Muu päivä menikin sitten taas enempi ja vähempi ei terveellisissä merkeissä. Ilta pättyi herkulliseen pekoni-kermapastaan viimeisen lomapäivän kunniaksi. Mä oon niin paatunut =(.

En tiedä uskallanko lainkaan menn ensi viikolla puntarille. Se selvinnee aikanaan.

Täytyy todeta, että odotan jo huomista aamupalaa innolla, sillä siitä se lähtee tiukka ja kurinalainen Lite-elämä. On ihana palata normaaleihin "hallittaviin" rytmeihin.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli