Keskiviikko viikko nro aika mones

Energiaa tuntuu olevan kuin pienessä kylässä. Tää energisyys ja pirteys ihan pelotta ;). Tosin täytyy kyllä tunnustaa, ettei energisyys ylety kotitöihin asti =(. Tänään yritin kovasti kaivaa ystäväni Dysonin esiin kahvakuulailtuani ;), mutta into lopahti ennen kuin alkoikaan.

Toi Dyson muuten huippu hyvä imuri! No on siinä hinnan lisäksi pari miinustakin... kimeähkö ääni ja se, että matot ja lattiat pitäisi imuroida eri suulakkeilla, no tähänkin on jo tottunut. Nyt on vissiin tullut hiljaisempiakin malleja.



Kotikahvakuulani alkaa auttamattomasti jäädä kevyeksi, no kyllä siitäkin vielä joihinkin liikkeisiin on vielä haastetta. Noi painavammat ja rautaiset on vaan niin kalliita tai no, jos ne jää pysyvästi käyttöön, niin eihän ne silloin, mutta aika usein noilla kuntoiluvermeillä on ollut taipumus jäädä pölyttymään...

Huomenna on sitten pakollinen lepopäivä, kun koko päivä ja ilta menee työn merkeissä, mutta jos sitä' perjantaina keksisi jotain liikuntaa. Salille menen varmasti ainakin lauantaina.

Nyt on aika mennä ottamaan iltarahka. Öitä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli