Mä oon niin perjantaissa

Siis kuvittelin, että tänään on jo perjantai... ihmetyksekseni en ollut yhtään "masentunut" havahtuessani todellisuuteen =D. Torstai on melkein yhtä hyvä päivä! Oikealla asenteella päivä kun päivä on hyvä päivä! 

Maanantaina olin vielä aivan väsyksissä ja maani myynyt, mutta tiistaista lähtien on tuntunut taas, että hyvin menee. Mietin jälkeen päin, että syynä on varmaan ollut takaraivossa nakuttanut työstressi. Sain maanantaina erään työasian ratkaistua ja siitä lähtien on ruvennut rullaamaan niin ruokakuviot ja ajatus liikunnan ilosta, niin ja on sitä töissäkin kulkenut niin hyvin, että muutamana päivänä on havahtunut siihen, että töistä pitäisi ymmärtää kotiinkin lähteä ;). Tää taitaa olla sitä työn imua...

Tää blogin kirjoittaminen on itselle asioiden pohdiskelua ja useasti olen havahtunut johonkin asiaan vasta kirjoittaessani. Koettakaa siis kestää näitä jorinoitani ;D.

Illalla on 1,5h aerobinen lenkki edessä. Liteilyn kuntosali- ja kotitreenit on olleet harmillisen pienessä roolissa, mutta onneksi eivät täysin unohtuneet. Niiden osalta treenimäärän lisääminen on itseni kanssa käydyn kehityskeskustelun pohjalta  "kehityssuunnitelmassani" tässä pitkän tähtäimen "fittnesstrategiassani"... Visiota ja missiota kirkastaen =D .

Aurinkoista torstaita kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli