Teho tiistai

Niin se vain yllättäin illaksi suunnittelemani venyttely muuttui tiukaksi kuntosalitreeniksi, yllätin siis jopa itsenikin. Saas nähdä miten käy huomiseksi aiotun kahvakuulan, kun nyt on tullut treenattua pari päivää hiukan tiukemmin voi paikat olla huomenna kipeänä.

Hehkutan edelleen tätä yllättäin löytynyttä treenaamisen iloa, joka oli hetellisesti kateissa. Ehkä syynä on osittain, että kiireet helpottavat tai ainakin ne on saatu jollain lailla taltutettua. Täytyy todeta, että on tolla lisääntyneellä auringon valollakin oma vaikutuksensa.

Juoksukuume on myös alkanut pikkuhiljaa vaivata, mutta hetken saa vielä odottaa ennen kuin pääsee metsään kirmaamaan, latupohjat kun on pitkään jäässä, mutta pyörätiet alkavat jo olla juostavassa kunnossa. Pitäis varmaan satsata juoksuvaatteisiinkin. Kengät on ok, mutta trikoita ei löydy ja olis sitä kiva juoksennella muissakin vaatteissa kun perinteisessä tuulipuvussa ;D. Ihmeekseni täytyy todeta, ettei millään jaksais mennä kauppaan. Minä vanha kaupoissa haahuilija päästän tällaista suusta huh huh. On se ihmeellistä, nyt kun löytääkin kaupoista vaatteita, ei malta kierrellä. No, eiköhän tämä vaiva ehdi tässä kevään kuluessa kadota ;D.

Kävin tänään pitkästä aikaa fitfarmin sivuilla ja huomasin, että siellä on alkamassa uusi "haaste" superdieetti ja se advance, mutta täytynee todeta, että jättänen ne tällä erää väliin ja korkeintaan jatkan tämän Liten jälkeen GFG -ruokavaliolla tai tällä Liten ruokavaliolla vähän aikaa vielä lisää. Täytyy sitten syksyllä katsoa tilannetta uudestaan, jos silloin rykäsis uudestaan tiukemminkin.

Kevättä alkaa olemaan rinnassa jo runsain mitoin kiitos auringon paisteen ja katoavan lumen. Tsemppiä kaikille!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli