Tiistain tunnelmia

Loman jälkeinen viikko on startannut ruokien suhteen upeasti käyntiin. Ihana olla jälleen arjessa ja sen "tiukassa" rytmissä. Tällainen ohjelman mukainen elämä on vaan niin helppoa. Vielä kun saisi tuon liikunta osion kohdalleen... se kun yskii edelleen.


Vetelin päivälliseksi ison lautasellisen jauhelihakeittoa ja ihmettelin, kuinka ihanaa niinkin yksinkertainen ruoka voi olla. Tuo keitto valmistuu niin näppärästi, kun mulla on "aina" paistettuna jauhelihaa annoksen verran purkeissa pakkasessa, keittojuureksia löytyy 200g pussissa ja tänään laitoin "puolikkaan" annoksen perunaa, niin sain keiton kanssa vielä Real siivunkin. Laiskuuttani heitin lautasen mikroon jossa keittovalmistu näppärästi.


Joskus kun haluan herkutella lounaalla, niin olen tehnyt Realista ja raejuustosta juustoleivän lämmittämällä niitä mikrossa. Raejuusto sulaa juustomaisesti ja toimii musta hyvin tosi hyvin tavis juuston korvikkeena. Kannattaa kokeilla.


Kevät on tullu ihan heittämällä, ainakin täällä meillä etelässä. Aurinko lämmittää päivisin todella upeasti, mutta yöt ovat vielä melkoisen kylmiä. Lomalla tuli pyörähdettyä tuolla Tukholman puolella siellä oli paljon keväisempää viime viikolla, mutta perässä tullaan.


Aamulla on ollu ihana lähteä (niin ihanaa kuin se vo olla ;) ) töihin kun on valoisaa ja kotiin palatessakin on vielä valoisaa. Hiukan jäistähän tuolla on kävellä, mutta varovasti kun tassuttelee muutamat viikot alkavat tietkin olemaan sulat ja mikäs silloin on sauvakävellessä.


Uskon tämän aurinkoisen kevään tuovan xtraenergiaa meille kaikille, kukapa nyt kotona nököttäisi näin hyvillä ilmoilla... Minä en ainakaan voi, sillä ikkunat on sen verran likaiset ja villakoirat vaanivat turhan usein nurkissä, joten niitä on hyvä paeta ulkoilemalla auringossa. Toki tuo ikkunan pesu ja imurointi käy hyvin kevyestä liikunnasta, kun ne tkee oikein reippaasti =D .


Hurjasti tsemppiä kaikille!


Kommentit

  1. kiitti,ja tsemppiä sulle kans!
    täytyy kokeilla tuota juustoleipää..kuulostaa hyvältä. Ainaski nyt kun on kova nälkä ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli