Todellinen perjantai

Ihanaa tänään on todella perjantai...

Tein eilen todella terapeuttisen 1,5h lenkin hämärtyvässä illassa lenkkeillen vanhoissa nuoruuden maisemissa. On se niin hassua, miten joku paikka (tai musiikki) voi saada niin elävästi mieleen jo unohtumeet muistot. Lenkistä jäi tosi huippufiilis muistojen ja liikunnan ilon ansiosta.

Oletteko huomanneet, että tankkauspäivän tai ruokavaliomuutoksen jälkeisenä yönä hikoiluttaisi jotenkin enemmän tai yleensäkin tämän liten aikana. Itse olen herännyt useana aamuna yöpaita rinnuksista märkänä. Mun on pitänyt kysäistä tätä aikaisemminkin, mutta olen aina unohtanut. Tämä liittynee ilmeisesti jotenkin ruokavalioon?

Erican blogin "pääsiäiskuvista" innoittuneena laitan teille pääsiäistipun kuvan viime keväältä.

Tänään pitäisi lähteä viikonloppuretkelle ja se asettaa taas hiukan haasteita ruokailuihin lähinnä punnitsemisen osalta. No tähän mennessä on onneksi jo suunnilleen oppinut katsomaan noita määriä ja osaa jopa ravintolasta löytää lähes oikea oppista ruokaa.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

"Nähdään" viimeistään sunnuntaina!

Kommentit

  1. Ihana tipu! Tuitui <3 Meilläkin on ollut tuollaisia joskus omassa kanalassa, mutta siitä on jo aikaa. Harmi, noi on nimittäin ihan tosi suloisia ja se niiden piipitys ja pilkistävä nokka emokanan alta, voi eiii...! :]

    Hikoilu tankkauspäivän jälkeisenä yönä johtuu ilmeisemminkin juuri aineenvaihdunnan kiihtymisestä ja siitä, kun kroppa prosessoi saatua (normaalista poikkeavaa) ruokaa. Varmasti jouduit seuraavana päivänä ravaamaan vessassakin, vai? :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli