1. viikko takana

JIHAA...
Niin se vain humpsahti hienosti tämä ensimmäinen viikko täysin oppikirjan mukaan. Itselleni sopii parhaiten pysyminen tiukasti ohjeissa. Heti kun alan soveltaa tulee ongelmia.

Yhteenveto viikosta: Olo on ollut kaikkensa parempi, ei ole ollut sellaista inhaa turvotusta. Muutamana päivänä on ollut hiukan veto veks, joka  ehkä johtunee vähistä kaloreista. Tosin muutamana yönä on tullut nukuttuakin vähän huonommin.

Ensimmäisen viikon pudotus -4,5 kg. Tiesinkin ensimmäisen viikon tuloksen olevan kovan, koska tuossa luvussa on menkkaturvotus ja ankara edeltävien päivien mässäys (mutta silti tuo pudotus tuntuu mahtavalta ja arvaatkaa kuka leijuu :D ).

Yritin kovasti laittaa tickeriä blogiin, mutta en vain onnistunut. Jos jollain olisi hyviä kikka kolmosia, ottaisin niitä mieluusti vastaan.

Loppu dieetille jäljelle jää vielä pudotettavaa 4,7 kg, jotka varmasti ovat tiukassa.

Eilen kuolasin edesssäni apteekin salmiakki rasiaa, muuta en vai sortunut. Salmiakki on itselleni vielä suurempi houkutus kuin suklaa.
Tämän aamun kiiren vuoksi jäi ottamatta senttimuutokset. Täytyy ottaa ne huomen aamulla tai sitten otan ne vasta viikon päästä.

Tsemppiä kaikille ja vaikkei suuria pudotuksia olisikaan tullut kannattaa jatkaa vaan sitkeesti valitsemallaan polulla!!!


Päivän ruuat:
aamupala: rahkämössö
lounas: tonnikala, riisi ja salaatti
välipala: marjarahka
päivällinen: kanawok ja salaattia
iltapala: rahkamössö

Kommentit

  1. Hienot tulokset sulla! Onnittelut!
    Mulla menny SD kans tosi hyvin. Mulle kans toimii toi että on selkeet ohjeet ja niillä mennään, ja hyvin menee, tuloksia tulee.
    Ihan mahtavaa :) !
    Tsemppiä seuraavalle viikolle!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli