Sadas blogipäivitys





Dodiin äkkiäpä se eka satku tuli täyteen blogipäivityksiä. Olen yrittänyt blogin aloittamisen jälkeen yrittänyt  kirjoittaa joka päivä välillä pidemmin, välillä lyhemmin, asiasta ja asian vierestä.

Tänään päivä on sujui mukavasti perheen kanssa shoppaillen suurella kirkolla. Täytynee todeta, että täällä on aina mukava käydä. Hiukan kyllä meinasi "ahdistaa" tuo ihmisvilinä päivän mittaan. Zarassa käytiin ihastelemassa ihania vaatteita, mutta ostointo lopahti 12m jonoon sovituskopille. No, täytynee yrittää käydä toiste uudemman kerran tässä lähiaikoina.


Aamupala, jolla jaksoi pitkään...
Päivän ostossaalis jäi tosiaan osaltani aika ohkaseksi... saldona oli vain perusfarkut itselleni ja lapselle paitoja. Ihmettelen kovasti, etten saa nykyään itselleni vaatteita ostetuksi, vaikka tässä kuosissa löytyisi vaikka mitä ihanaa. Aikaisemmin kun koko oli 48/50 ei kivoja vaatteita juuri löytynyt. Nyt 38 koossa löytyy melkein mitä vain. Ongelmana on varmasti pitkälti se, että tämä uusi kroppa/mieli hakee vielä tyyliään ;D. Kyllä se sieltä vielä löytyy kun oikein etsii, mutta täytynee todeta, että olen aina ollut kohtuullisen laiska pukeutuja.

Hurjaa ajatella, että kohta on 2/6 viikkoa takana. Hiukan jännittää jo toisen viikon tulos. No tärkeintä on se, että tiedän syönneeni ihan oikea oppisesti ja liikunnatkin tehty lähes tulkoon niin kuin on pitänyt.

Tälle päivälle suunniteltua kotitreeni jäi tosin tekemättä, kun en ehtinyt tehdä treeniä ennen hierojalle menoa ja hieronnan jälkeen en sitä enää raatsi tehdä. Päätin nyt ottaa taas 5x hieronta putken, että saa tän iänikuisen niskajuntturan vähemmälle.

Päivän ateriat
 aamupala: rahkamössö
lounas: kanasalaatti
välipala: Locarb patukat
päivällinen: jauhelihaa, riisiä ja salaattia
iltapala: rahkamössö



Näpsyjä päivän varrelta...













Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli