2 viikkoa ja 2 päivää Superdieettiä

Heipparallaa taas...

Eilen sanoin, etten tässä välissä vaakaan ainakaan näin julkisesti pyrähtele, mutta toisin näyttää käyvän ;D. Voi mua. Voi olla ettei maanantaina reissun takia pääse hehkuttelemaan, niin hehkutellaan nyt senkin edestä.

Maanantaina oli edellisviikosta kadonnut se -300g ja tiistaina luku oli paljon komeampi ja tänään vielä parempi. 2 viikkoa ja 2 päivää Superdieettiä on vienyt minulta nyt -5,6 kg, olen tosi tyytyväinen tulokseen. Tokihan tuossa luvussa on löysää lähtöä edeltävän viikon mätön/menkkojen vuoksi.

Jatketaan nyt hehkutuksella, kun alkuun on päästy. Sain eilen tehtyä aerobistaharjoitusta lukuunottamatta kaikki suunnittelemani asiat. On tehty treeni, on siivottu, on leivottu ja on luettu pääsykokeisiin. Tässä vaiheessa pitää pääsykokeiden osalta todeta, miksei tätä lukemista voi aloittaa ajoissa...

Tänään on lähtö työreissuun laivalle ja kovasti hirvittää ennakkoon nää syömiset. On helppo pysyä kaidalla tiellä, kun pystyy tekemään täysin ohjeiden mukaan, mutta tämä soveltaminen hirvittää. No, tärkeintä on muistaa, ettei kukaan muu tunge sitä ruokaa mun suuhun. Kun painoa on lähtenyt kivasti, se varmasti motivoi olemaan matkalla entistä tarkempi. Matkalaukkuun on myös pakattuna kotitreeniohje, pähkinöitä ja välipalapatukoita.

Katsotaan miten nää yhteydet sitten nettiyhteydet pelailee, joten voi olla, että blogeilemaan pääsen vasta lauantaina.

Ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa!









Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli