Arjen ihanuutta

Tää arki on vaan niin ihanaa... Joo on ne vapaatkin kivoja ;D, mutta normiarjen ruokailut vaan sujuu niin hyvin, siksi tulee arvostettua poikkeuksellisen paljon arkea.


Kuva Menaiset: Simatesti

Vappu humpsahti oikeesti ihan huomaamatta ja ilman mitenkään erityisesti juhlien, muuten kuin mussuttamalla tippaleipiä ja juomalla simaa. Onneksi en tänä vuonna erehtynyt tekemään simaa itse vaan ostin yhden pullon kaupan simaa. Täytyy tässä mainostaa Wanhan Porvoon Fabriikki simaa, joka maistuu lähes aidolta kotisimalta. Sima muuten voitti Me naisten simatestissä.

Hinta oli kohtuullisen suolainen n. 4,30e, mutta jos tarve on vain pullolliselle, niin eipä tuo sen kallimpaa ole kuin siideri yms. ja simafriikkinä olen aika tarkka siman mausta :D.
Tänään on töiden jälkeen taas menoa, joten liikunta jää vielä tänään vähille, mutta sitten alkaa tiukka putki to-pe-la lenkkiä ja jumppia, niin ja viikonloppuna on edessä ankara hyötyliikuntasessio ainakin haravoinnin merkeissä.

Nyt kun on päätös Superdieettiin lähtemisestä on tehty, pitäs päästä heti alkamaan. Odotan kovasti, mitä tuleman pitää. Muutama ongelma kohta tulee matkan varrelle kun edessä on useamman päivän työreissua ja muuta vastaavaa, mutta toisaalta omilla valinnoilla voi niistäkin selvitä vaikkei nyt ruuat grammoilleen oikein menisikään.

kuva SPR:n sivuilta
Tänään tein kuukauden hyvän työn ja kävin ruokiksella luovuttamassa verta ja taas tuli itsellekkin hyvä mieli. Luovutuskerran numero oli 62. Tavoitteeni on 100 luovutusta, ei mikään nopean tähtäinen suunnitelma (saavutettavissa aikaisintaan 10v päästä), kun naiset saa nykyään luovuttaa verta niin harmillisen harvoin.

Suosittelen lämpimästi verenluovutusta kaikille, jos se on vain mahdollista!




Tänään ruokavaliossa
aamupala: tuorepuuro
lounas: lammasta, sipulimuhennosta, raejuustoa ja kasviksia
välipala: itsetehty rahka
päivällinen: sitä mitä tarjotaan (syön siis kylässä)
iltapala: itsetehty rahka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli